ΜΑΪΣΤΡΑΤΟ: Εγκαταλελειμμένο και επικίνδυνο το γραφικό λιμανάκι λίγα μέτρα από τα κρουαζιερόπλοια

708

Λίγες μέρες πριν την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου η εικόνα στο αλιευτικό καταφύγιο του Μαίστράτου, λίγα βήματα από το λιμάνι που θα δέσουν τα κρουαζιερόπλοια δεν είναι απλά απαράδεκτη , είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Όπως μας ανέφερε και ο Ανδρέας Σολομός επικεφαλής της πρωτοβουλίας κατοίκων της περιοχής του Μαϊστράτου, η πλωτή έχει καταρρεύσει αφού για χρόνια δεν έχει επισκευαστεί.

Μας είπε ότι ομάδα κατοίκων συγκέντρωσε 50 υπογραφές και κατέθεσε μήνυση όμως το κόστος των εξόδων τους ανάγκασε να την αποσύρουν έχοντας όμως τις υποσχέσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μοσχονά ότι η πλωτή θα επισκευαστεί και ο χώρος θα φροντιστεί.

Στη πλωτή δεν φαίνεται ίχνος προσπάθειας επισκευής. Το λιμανάκι του Μαϊστράτου που προσελκύει μεγάλο αριθμών επισκεπτών των κρουαζιερόπλοιων, είναι εγκαταλελειμμένο, βρώμικο, χορταριασμένο και άκρως επικίνδυνο.  Εκτός όμως απο τους τουρίστες εκεί βρίσκονται και δεκάδες βάρκες και καϊκια ιδιωτών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων οι οποίοι κινδυνεύουν να προσεγγίσουν τα σκάφη τους.

Φαίνεται ότι το λιμανάκι δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανάπλαση της περιοχής . Αγνωστο το γιατί.

Δείτε στις φωτογραφίες  την εικόνα εγκατάλειψης λίγα βήματα από τα κρουαζιερόπλοια..

Και για άλλη μια χρονιά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.. Μα κανενός κ. Κεκάτε!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

Comments are closed.