Η Αγία Ευφημία εγκαταλελειμμένη

732

Κάθε χρόνο επισκέπτομαι την αγαπημένη μου Πύλαρο και συγκεκριμένα το χωριό της μητέρας μου την Αγία Ευφημία.

Κάθε χρόνο βλέπω το αγαπημένο μου χωριό όλο και πιο εγκαταλελειμμένο , αλλά και τα γύρω χωριά.

Στην παραλιακή της Αγίας Ευφημίας εκεί που ξεράθηκαν οι φοίνικες έχουν φυτρώσει χορτάρια , αλλά και στους υπάρχοντες φοίνικες κοντεύουν τα χορτάρια να φτάσουν στο ύψος τους.

Στην πλατεία του χωριού οι καταστηματάρχες αραδιάζουν καρέκλες τραπέζια και ομπρέλες, με την ανοχή φαντάζομαι του δήμου και του αντιδημάρχου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πελατών τους και των περαστικών από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο Μύρτος το στολίδι του νησιού χωρίς καντίνα να μπορεί κάποιος από τους εκατοντάδες επισκέπτες να πάρει ένα νεράκι. Οι τουαλέτες βρώμικες και τα σκουπίδια πολλά.

Κύριε αντιδήμαρχε Πυλάρου τι κάνετε για όλα αυτά;

Που είστε; Ούτε στο γραφείο σας βρίσκουμε αλλά και από ότι έμαθα την κατοικία σας στη Πύλαρο τη χρησιμοποιείται για παραθερισμό.

Φροντίστε για τον τόπο μας και μην τον εγκαταλείπεται .\

Εκτός αν δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν παρά μόνο για το αξίωμα

Ένας αγανακτισμένος Αγιαθυμιώτης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Τι να πούμε και για τα πούλμαν που παρκάρουν καθημερινά μαζεμένα στην κεντρική προβλήτα και δημιουργούν αυτήν την άσχημη εικόνα και τον θόρυβο βέβαια, γιατί περιμένουν με αναμμένη τη μηχανή, ενώ μπλοκάρουν τον μοναδικό κεντρικό δρόμο του χωριού για να φορτώσουν η να ξεφορτώσουν επιβάτες, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τρεις ταβέρνες. Ενώ θα μπορούσαν να παρκάρουν στο πάρκινγκ της εκκλησίας η πίσω στο γυρό σε σημείο που δεν έχει σπίτια, το ένα πίσω από τ’ άλλο. Επίσης μήπως θάπρεπε κάποιος να ασχοληθεί με το θέμα της ρύπανσης του κόλπου της Αγίας Ευφημίας από τους βόθρους των παραλιακών μαγαζιών.

Comments are closed.