Άλλη μια τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Σοφίας που ανήκει στον οικισμό των Κομιτάτων της Ερίσου, ταλαιπωρείται απο θέματα καθημερινότητας γιατί ο Παναγάκης Φερεντίνος, ο κάτοικος που ζητάει να υπάρχουν τα στοιχειώδη στο χωριό του, τυχαίνει να είναι οπαδός του Τσε Γκεβάρα!!  Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν χωριανοί του!

Και τι ζητάει τέσσερα καλοκαίρια ο άνθρωπος? Λάμπες για τη παραλία της Αγίας Σοφίας για να μην είναι στο σκοτάδι τα καλοκαίρια που έρχονται τα σκάφη. Και να πεις ότι δεν υπάρχουν λάμπες στις αποθήκες του δημαρχείου?? Χιλιάδες ευρω για προμήθεια λαμπών κάθε χρόνο.. Που πάνε ολες αυτές οι λάμπες και σχεδόν όλα τα χωριά παραπονούνται για έλλειψει φωτισμού;

Για το πρόβλημα γράφει με πικρό χιουμορ ο Παναγάκης Φερεντίνος στο facebook του:

Σήμερα στα Κομιτάτα Ερίσου και στη παραλία «Αγία Σοφία» κάνουμε μια μικρή γιορτή .. Γιορτάζουμε το φως του σκοταδιού προς τιμή της δημοτικής αρχής για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν σε αλλαγή λαμπτήρων και ντουί στις κολώνες του δημοτικού φωτισμού.  Τους καλούμε να έρθουν μαζί μας να γιορτάσουμε το ευχάριστο αυτό γεγονός. Παναγής Φερεντίνο , υπεύθυνος της όμορφης εκδήλωσης..

Γιατί η ζωή θέλει χιουμορ για να αντέξεις τις δυσκολίες..

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις