Έγραψε ο κ. Κωνσταντάκης στο fb απαντώντας σε κάποιον πολίτη που αναρωτήθηκε για το πότε θα γίνει το γήπεδο της Σκάλας :  «στην επόμενη γενιά» και συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα μας τελείωσαν» : «Έχουμε φροντίσει και γιαυτό, ήδη έχει υπογραφτεί σύμβαση με την περιφέρεια και σε 3 μήνες περίπου θάναι έτοιμο» !
Και για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των λόγων του διαβεβαιώνει με το αμίμητο: «Με το ποδόσφαιρο που παίξαμε κιόλας, μεγαλώσαμε άρα είναι τρόπος ζωής που το θέλουμε!!» (Σημ. Η σύνταξη είναι του  …. κ. Κωνσταντάκη).
Δεν ξέρουμε τι ποδόσφαιρο έπαιξε και αν έπαιξε ο κ. Κωνσταντάκης, αλλά φανταστείτε σε τι κατάσταση θα ήταν τα γήπεδα της Κεφαλονιάς αν το ποδόσφαιρο ….δεν ήταν τρόπος ζωής γιαυτόν !!!!
Θα αφήσουμε στην άκρη το χόμπι του κ. Κωνσταντάκη να δίνει αφειδώς υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις που ποτέ δεν επαληθεύονται και το οποίο τον έχει καταστήσει ….ανέκδοτο στο φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Κεφαλονιάς, υπενθυμίζοντας μόνο ότι έχει κάνει μέχρι τώρα καμιά …15 αριά εξαγγελίες για το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας» στην Κεφαλονιά ….το γήπεδο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» και το έργο βρίσκεται ακόμα…. «στον αέρα»  (δες εδώ) !!!!  και τον ίδιο να τρέχει πάνω κάτω στη Πελοπόννησο να βρει ..γκαζόν!
Όπως επίσης δεν θα πούμε για τα χάλια τον γηπέδων της Κεφαλονιάς και πως έχουν καταντήσει επί των ημερών δημαρχίας Αλέξανδρου Παρίση, μόνο θα θυμίσουμε πως
το γήπεδο «Ανδρέας Βεργωτής» στο Αργοστόλι για πέμπτο χρόνο είναι εκτός λειτουργίας, το γήπεδο Λειβαθούς στις Κεραμειές είναι «βομβαρδισμένο» τοπίο έτσι που η πρωταθλήτρια ομάδα της Εικοσιμίας αν και από τη Λειβαθώ αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ως έδρα ….
το προβληματικό έτσι κι αλλιώς Ενωσιακό Γήπεδο των Φαρακλάτων (δες εδώ) .
Η δημοτική αρχή Παρίση, Λυκούδη και Κωνσταντάκη εν ολίγοις τα μόνα λεφτά που έχει δώσει για τη συντήρηση και την επισκευή των γηπέδων στα οκτώ χρόνια της θητείας της είναι  34.290,33 ευρώ (14.795,67 το 2015 και 19.494,66 το 2017) μέσω της ΚΕΔΗΚΕ στην «θυγατρική» εταιρεία του Δήμου «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕ» (ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι που έχει μιλήσει στο ΔΣ για «πλυντήριο ξεπλύματος χρημάτων που δίνει ο Δήμος στην «Καθαριότητα ΕΠΕ μέσω της ΕΔΑΚΙ  με τις απ’ ευθείας αναθέσεις») , παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ στις προσλήψεις προσωπικού στην δημοτική επιχείρηση ΕΔΑΚΙ και στο παρελθόν στα σπήλαια, παραλίες κ.λ.π.
Ενώ τρία γήπεδα : του Καραβόμυλου, των Μακρυωτίκων και της Σκάλας η επισκευή τους έγινε με …. την περιφερειακή βοήθεια του Θόδωρου Γαλιατσάτου και της «καταραμένης» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που «δεν δίνει ευρώ στο Δήμο» κατά τον Κύριο Ανταυτού, και το γήπεδο στην Έρισο έγινε με τη δωρεά της οικογένειας Βασιλάτου !
Τέλος δυό κουβέντες για τη νέα μεγάλη υπόσχεση Κωνσταντάκη πως σε «3 μήνες περίπου θάναι έτοιμο» το γήπεδο της Σκάλας .
Ο άνθρωπος είναι αδιόρθωτος. Δεν έχει διδαχθεί τίποτα από τις υποσχέσεις για το γήπεδο Αργοστολίου?? Άλλο από το ότι έχει εμμονή  στο να ….διαψεύδεται δεν μπορούμε να υποθέσουμε.  Γιατί τι άλλο να σκεφτούμε για το γήπεδο της Σκάλας. όταν
Το έργο ….δεν έχει καν δημοπρατηθεί !!!!
 Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου που επισυνάπτεται στην 62/28.02.2017 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (ΑΔΑ: 606ΥΩΕ5-Σ4Ζ)  και αφορά την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου, της Περιφέρειας και του Αθλητικού Ομίλου Πρόννων και την οποία εισηγήθηκε ….ο ίδιος ο κ. Άγγελος Κωνσταντάκης (άρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε  όπως αφελώς δήλωσε για την επίμαχη απόφαση για την εκμίσθωση των παραλιών και για την οποία παραπέμπεται ποινικά και πειθαρχικά….) το έργο προβλέπεται «να περαιωθεί και να παραδοθεί προς χρήση» Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του ….2019 !!!

 Το μόνο ελαφρυντικό που μπορεί να επικαλεστεί ο κ. Κωνσταντάκης για τη νέα   «υπόσχεσή» του στους Σκαλισιάνους αυτή τη φορά, είναι πως κάτι θυμόταν για παράδοση του γηπέδου της Σκάλας μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά νόμιζε πως ήταν του….2018 και όχι του 2019..

Άλλωστε , τι τρεις ….τι δεκατρείς μήνες ! Εκεί θα κολλήσει το μέλλον της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ??

Ο Γηπεδούχος

11.00 πμ  Αναγνώστης  από το Ληξούρι διορθώνοντας την πληροφορία μας ότι «τρία γήπεδα : του Καραβόμυλου, των Μακρυωτίκων και της Σκάλας η επισκευή τους έγινε με …. την περιφερειακή βοήθεια του Θόδωρου Γαλιατσάτου και της «καταραμένης» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που «δεν δίνει ευρώ στο Δήμο» κατά τον Κύριο Ανταυτού»

μας ενημέρωσε ότι και ….το βοηθητικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου για νέο χλοοτάπητα στο Ληξούρι χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια με 195.000 ευρώ μάλιστα, ενώ ο Δήμος έχει αναλάβει μόνο την περίφραξη (όπως στο γήπεδο της Σκάλας) όλο κι όλο κόστους 10.000 ευρώ (!) και ο Παλληξουριακός τη συντήρηση του γηπέδου !

Την εισήγηση στο ΔΣ και γιαυτό το θέμα (απόφαση 169/14-5-2018) την έκανε …. «ο ξεχασιάρης» κ. Κωνσταντάκης ! Κατά τα άλλα ο κ. Κωνσταντάκης και συνολικά η δημοτική αρχή Παρίση – Λυκούδη …. «με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο» !!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Το εργο του γηπέδου της Σκάλας εχει εξ’ ολοκληρου χρηματοδοτηθεί απο την περειφερεια με το ποσό των 200.000€. Τωρα γιατι ο κ. Κωσταντακης υποσχεται γηπεδο στους Σκαλισιανους με ξενα λεφτα ας του απαντησουν απο την περειφεριακη αρχη, αν θελουν αυτοι να κανουνεργα και να τα οικοιοποιουνται αλλοι, δικο τους το προβλημα.

Comments are closed.