Από νωρίς το πρωί άβαλε μπροστά το κομπρεσέρ και ξηλώνει το γουλόστρωτο. Παρά το ότι η μελέτη δεν προβλέπει την αντικατάστασή του με χαλίκια , εν τούτοις ο εργολάβος προχωράει στο ξήλωμα προφανώς έχοντας άνωθεν εντολές.

Το έργο είναι του Υπουργείου Υποδομών και γίνεται στα πλαίσια της αποκατάστασης του λιμανιού Αργοστολίου από τους σεισμούς του 2014. Και κατέληξε να κάνει ότι δεν κατάφερε ο σεισμός. Να το καταστρέψει!

Να υπενθυμίσουμε οτι αυτό το μοναδικό αρχιτεκτονικό στολίδι είχε φτιαχτεί το 1984-1985 επι δημάρχου Αργοστολίου Αλέκου Καλαφάτη , με εθελοντική εργασία δεκάδων Αργοστολιωτών! Ο Δήμος Αργοστολίου έβαλε τα μηχανήματα και οι Αργοστολιώτες το έστρωσαν βότσαλο – βότσαλο!

Και σήμερα καταστρέφεται! Θα μπεί χαλίκι!!

Ντροπή!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. οχι μονο θα μπει χαλίκι αλλα θα φροντίσουν να βάλουν και τραπεζοκαθισματα ώστε να κλείσει ο χώρος αυτός και οι πεζοι να μην μπορούν να περπατήσουν.

  2. […] Θυμίζουμε ότι οι δηλώσεις του εργολάβου του έργου ότι το γουλόστρωτο «Θα ξηλωθεί και θα πέσει βιομηχανικό υλικό, το ίδιο που είναι από την Αγορά μέχρι τη Γέφυρα» ήταν η αφορμή για το άρθρο του Μ. Φόρτε  που έφερε στη δημοσιότητα ότι « Αλλοιώνεται η ταυτότητα της πόλης! Άλλα λέει η μελέτη και άλλα πάνε να κάνουν !» προκαλώντας βαθιά ανησυχία στον κόσμο, πολύ περισσότερο που σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποξήλωσης του γουλόστρωτου (δες εδώ και εδώ). […]

Comments are closed.