Σοκαρισμένος ο κ. Αλυσανδράτος απο την καταστροφή της περιουσίας του και το μέγεθος της ζημιάς απο την πλημμύρα της 4ης Οκτωβρίου. Αφού εξάντλησε όλες του τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία της Περιφέρεια χωρίς αποτέλεσμα, καταφευγει στην ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ. Συνομιλήσαμε μαζί του και μας επιβεβαίωσε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η περιουσία του και κυρίως εξεφρασε την αγανάκτησή του για τη λειτουργία αρμόδιων υπηρεσιών. Κατηγγειλε επίσης ότι δεν προσήλθαν για βοήθεια μηχανήματα γιατί οι ιδιοκτήτες τους ισχυρίστηκαν οτι έχουν να πληρωθούν εδω και πολύ καιρό απο την Περιφέρεια και έχουν μαζευτεί πολλά χρέη!

Το εμαιλ που λάβαμε στο kefalonia press:

Αγαπητό Kefalonia pres

Σας γνωρίζω οτι εγω και ο αδελφός μου έχουμε δυο μικρά ξενοδοχεία επιπλωμένων διαμερισμάτων , 20 δωμάτια συνολικά, στο σημείο που καταλήγει ο χείμαρρος της Πυλάρου. Τα οποία και τα δυο πλημμύρισαν.

Παρά τις προσπάθεια του Δήμου και της πυροσβεστικής , το ένα παραμένει πλημμυρισμένο με πάνω από 1 μέτρο νερό και λάσπη με κατεστραμμένο όλο τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου. Θέλω δε να σας γνωρίσω ότι από την Περιφερειακή ενότητα Κεφαλλονιάς δεν παρουσιαστεί κανείς κατά την ώρα της πλημμύρας αλλά και μετά, εκτός από τον Δήμαρχο Σάμης.

Είμαστε σε απόγνωση με την ολική καταστροφή που έχουμε πάθει.
Περιμένουμε ανταπόκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους
Ευχαριστώ
Αλυσανδρατος Σπυρίδων

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις