Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες οικογένειες ναυτικών αφού έμειναν από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς έσοδα εξ αιτίας της καραντίνας. Ο κλάδος τους έχει υπαχθεί στις ρυθμίσεις για τα 800 ευρώ μέσα από τον Οίκο του Ναύτη . Δυο μήνες μετά, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ! Ούτε τη πρώτη δόση ούτε τη δεύτερη.

Ο Οικος του Ναύτη σε ερωτήματά τους , απάντησε ότι η Κυβέρνηση ακόμα δεν έχει καταβάλει τα χρήματα στο λογαριασμό!

Μεγάλη η κοροϊδία.  Είναι δυνατόν να παίξουν τέτοια παιγνίδια με τους ναυτικούς και τις οικογένειές τους? Πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι τόσους μήνες. Και η κατάσταση θα χειροτερεύσει καθώς η Κυβέρνηση καθυστερεί την άρση των μέτρων στα νησιά (εκτός Κρήτης).

Η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, το Θιάκι  με τόσους ναυτικούς δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.. Πρέπει οι Δήμοι, το Επιμελητήριο και οι άλλοι φορείς να απαιτήσουν ΑΜΕΣΩΣ την καταβολή των χρημάτων των Ναυτικών. Ας αφήσουν τις τηλεοράσεις και τις συνεντεύξεις οι Υπουργοί και ας κοιτάξουνε αν αυτά που λένε από το γυαλί πραγματοποιούνται κιόλας στη ζωή.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Όχι Μόνο Αυτό…Αλλα Δεν Δικαιούμαστε ούτε Έκπτωση Ενοικίου Κυρίας Κατοικίας ούτε Του Φοιτητή…καθώς λένε είμαστε Ειδική Διάταξη …Αν Αυτή είναι Ειδική Διάταξη..τότε μένω μάλλον σε άλλη Χώρα..Σπουδάζει Η Κόρη μου…αλλά..μου λένε Ότι δεν έχει προβλεφθεί για εμάς τους Ναυτικούς Η Έκπτωση Ενοικίου Φοιτητή…Δια Στόματος Υπουργείου Οικονομικών..!!! Όχι Μόνο Λοιπόν τα 800 Δε πήραμε..αλλά Ούτε Έκπτωση Ενοικίου Δικαιούμαστε…Ευχαριστώ ..και Καλή Δύναμη..

Comments are closed.