Εικόνες απόλυτης ντροπής στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

2811

Και ενώ η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα ξανα επισκέφτηκε τον Υπουργό Υγείας για το καθιερωμένο φαίνεται “εσπρεσάκι” μετά συζητήσεως περί ανέμων και υδάτων , και ενώ ο βουλευτής Παναγής Καππάτος δεν βρίσκει κατάλληλη κουβερτούλα για να την αράξει έξω από το Υπουργείο μέχρι να λυθούνε τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ενώ ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος  κοροϊδεύει χωρίς ντροπή περί επιτροπής σοφών για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ενώ οι άλλοι δήμαρχοι του νησιού δεν βρίσκουν το δρόμο για το Υπουργείο Υγείας , το Νοσοκομείο Αργοστολίου κάθε μέρα καταρρέει σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται επικίνδυνο για την υγεία των ασθενών, των γιατρών , του προσωπικού..

Φρέσκες οι φωτογραφίες που λάβαμε από συνοδό ασθενούς..

Κοιτάξτε τες κα Κράτσα, κε Καππάτε, κε Μιχαλάτε και λοιποί ..

Φορείο δεμένο με ελαστικό επίδεσμο, πόρτα κρατιέται με γάζα , μούχλα πέφτει πάνω σε εξοπλισμό αλλά και ανθρώπους, πλακάκια έχουν διαλυθεί ,”γωνίες” ‘εχουν “φαγωθεί” , εξωτερικός φωτισμός ανύπαρκτος..

Κανείς δεν κοκκινίζει , κανείς δεν ντρέπεται για αυτή την εικόνα του Νοσοκομείου, κανείς δεν ενδιαφέρεται εξ όσων έχουν την ευθύνη και το χρέος;

Αλλά τι λέω; Οι περισσότεροι Κεφαλονίτες έχουν -λέει – χρυσές βίζες και αργυρά συμβόλαια με ασφαλιστικές και άμα τσου συμβεί κάτι (κτύπα ξύλο) θα ΄ρτει να τσου πάρει αερόπλανο ιδιωτικό.

Χαίρομαι για τσ’ ευκαιρίες που φαίνεται να χουνε οι “περισσότεροι Κεφαλονίτες” κατά πως λένε , απλά να τσου πλροφορήσουμε ότι ίσα με να ΄ρτει το ελικόφτερο να τσου πάρει θα περάσουνε θέλουνε δεν θέλουνε από το Νοσοκομείο Αργοστολίου  με το φορείο δεμένο με επίδεσμο, και θα κάτσουνε στα επείγοντα να στάζει απάνουθέ τσου η μούχλα.. Και μετά θα τσου πάρει το λίαρ τζετ τσ΄Ασφαλιστικής πέντε αστέρων..

Περαστικά μας!

Ελένη Δ. Χιόνη

Φωτααααααααα!
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις