Ποιοί εβάλανε ανάμεσα στις μπάρες αγκαθωτό συρματόπλεγμα με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού ;

1424

Αγαπητό Kefaloniapress, καταχράζομαι τον χώρο σας για να καταγγείλω ένα πολύ άσχημο γεγονός. Κάποιοι  τοποθέτησαν αγκαθωτό συρματόπλεγμα παράλληλα με τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, από τα Κουρουκλάτα μέχρι σχεδόν τον Άγιο Σπυρίδωνα για να μην βγαίνουν τα πρόβατα τους στο δρόμο.

Αυτό όμως έχει  μεγάλο κίνδυνο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ιδιαίτερα με μηχανή ή ποδήλατο. Οι άνθρωποι μπορεί να τραυματιστούν πολύ σοβαρά απο το συρματόπλεγμα.

Επίσης και τα κατσίκια που κυκλοφορούν παρατημένα από άλλους ιδιοκτήτες  κινδυνεύουν να  πιάνονται στο συρματόπλεγμα στην προσπάθεια τους να περάσουν για να βρουν τροφή ή να πιουν νερό κάτω στην θάλασσα. Σαν αποτέλεσμα, τα άτυχα ζώα τραυματίζονται θανάσιμα, σκίζοντας  τα στήθη και την κοιλιά τους και βρίσκουν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Απορώ πως δεν τα έχει εντοπίσει η Τροχαία. Είναι πολύ μεγάλος κίνδυνος για ανθρώπους και ζώα και πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να καθαριστούν οι μπάρες απο τα συρματοπλέγματα.

Είναι  δυνατόν ο καθένας μας για να κάνει τη δουλειά του να επιβουλεύεται τη ζωή ανθρώπων και ζώων και κανείς αρμόδιος να μην κάνει τίποτε;

Με εκτίμηση

Κ.Α

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.