Αυτός ο πύργος ναυαγοσώστη βρίσκεται σε κοσμική παραλία τ’ Αργοστολιού

1203
Το εξάρτημα του ναυαγοσώστη

Αυτός ο πύργος ναυαγοσώστη βρίσκεται στον Μακρύ Γιαλό, στην κοσμική και δημοφιλή παραλία του Αργοστολίου. Στην παραλία που οι επιχειρηματίες δίνουν χιλιάδες ευρώ το χρόνο μίσθωμα στον Δήμο Αργοστολίου.

Αυτή η κατάντια δεν είναι τωρινή,  είναι έτσι χρόνια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον κατεδαφίσει;

Πριν βιαστείτε οι αρμόδιοι να δηλώσετε ότι είναι εγκαταλελειμμένος, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι σε πλήρη λειτουργία !!!

Το εξάρτημα του ναυαγοσώστη

Ναι σε αυτόν τον πύργο πρέπει να ανέβει στη βάρδια του ο ναυαγοσώστης..

 

 

Ο πύργος όπως βλέπετε στα video δεν ακουμπάει στην παραλία γιατί έχουν φαγωθεί από την σκουριά οι σιδερόβεργες.. Φαίνεται να είναι στον αέρα και έτοιμος να πέσει πάνω στους λουόμενους ή στους εργαζόμενους με κανένα μπουρίνι. Συγκρατείται απο κάτι σύρματα δεμένα στον βράχο.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς και ο διάδοχός του Δήμος Αργοστολίου έχουν υποχρέωση να χρησιμοποιούν τα μισθώματα που εισπράττουν απο τους επιχειρηματίες της παραλίας, για την ασφάλεια των λουόμενων και των εργαζομένων με ναυαγοσωστική κάλυψη..

Πόσα χρόνια είναι έτσι αυτός ο πύργος; Κανένας έλεγχος δεν έχει περάσει; Κανένας δεν τον έχει δει ; Επιτρέπεται να βρίσκεται σε τόσο πολυσύχναστη παραλία με μικρά παιδιά αυτή η ντροπή;

Οι Γαλάζιες σημαίες μας μαράνανε..

ΥΓ Τα video έφθασαν στο kefaloniapress απο Ιταλούς τουρίστες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Πρεπει να κοινοποιηθει και στον υπουργο τουρισμου

Comments are closed.