“Σταθμός” λεωφορείων και φορτηγών ο προαύλιος χώρος του “Κλειστού” στο Αργοστόλι

584

Σεβόμαστε την αγανάκτηση του Αντιδήμαρχου Διονύση Μινέτου για την κατάσταση έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στο Αργοστόλι.. Μόνο που αυτή η κατάσταση δεν είναι χθεσινή, κρατάει χρόνιααααα..

Μήπως αντί για την αγανάκτηση στο facebook να έβγαζε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απόφαση για την χρήση του χώρου και τα πρόστιμα στους παραβάτες;

Νταλίκες, λεωφορεία , ΙΧ, παρκάρουν (και που αλλού να πάνε, υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ; ) , αλλάζουν τα λάδια τους, πλένουν τα αυτοκίνητα (με νερό που χρεώνεται το γήπεδο) , κάνουν «μεταφορτώσεις» προϊόντων. Λες και είναι εμπορικός σταθμός.

Ούτε οι πρώην ούτε οι νυν δημοτικοί άρχοντες φαίνεται να είναι σε θέση να επιβάλλουν την τάξη και να προστατεύσουν τη δημοτική περιουσία. Και τούτο για δυο λόγους, ξέρουν ότι δεν έχουν να προσφέρουν εναλλακτική λύση για παρκάρισμα και δεύτερον μετράνε οι ψήφοι και οι ψηφοφόροι τελούν σε καθεστώς ασυλίας.

Η σήμανση βγάζει μάτι για τα «απαγορεύεται, αλλά οι οδηγοί δεν τα βλέπουν.

Από το βάρος των οχημάτων έχουν καταστραφεί δημοτικές υποδομές που θα πληρώσουν οι δημότες..

Πρόστιμα δεν κόβονται, δεν έχουμε δημοτική αστυνομία.. Κατά τα λοιπά αυτό= καταγγελλόμαστε ! Εάν ο δήμος δεν μπορεί να Προστατεύσει το δημοτικό συμφέρον και να βάλει μια τάξη έξω από το ΚΛΕΙΣΤΟ, ε! τότενες ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα..

Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις