Αποκαρδιωτική η εικόνα της Χριστουγεννιάτικης πλατείας. Ελάχιστος ο κόσμος και τα μαδέρια ντεκόρ!

2655

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

Αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα είχε η πλατεία Βαλλιάνου εχθές το βράδυ της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων παρόλο που η Φιλαρμονική ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΑΥΡΑΓΓΑΣ και το μουσικό συγκρότημα πρόσφεραν εξαιρετικά μουσικά ακούσματα.

Οι Χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις απόψε στην Πλατεία Βαλλιάνου

 

Ατμόσφαιρα  παγωμένη  ο κόσμος  ελάχιστος αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε δυο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα  και , με  τον καιρό να είναι σύμμαχος , η εικόνα της άδειας πλατείας , και των αδειών πεζοδρόμων της Βαλλιάνου , και της Ριζοσπαστών δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος   η δεν ήταν ενημερωμένος , η έχει απογοητευθεί  από  τα ίδια  και τα ίδια , ή προτίμησε να πάει κάπου αλλού.

Η εικόνα όμως που πραγματικά εξοργίζει , είναι ότι δυο ήμερες πριν από τα Χριστούγεννα , παραμένουν  στο πάνω μέρος της Πλατείας , η βάση που είχε τοποθετήσει ο Δήμος για την υποδοχή του παγοδρομίου , που ποτέ δεν ήρθε γιατί πολύ απλά όπως είπε ο κ. Δήμαρχος προτίμησε άλλες πόλεις άλλα μέρη,  που θα έχει πολλαπλάσιο κέρδος από ότι στο μικρό Αργοστόλι. Εδώ και μέρες είχαμε δημοσιεύσει καταγγελία γονιών για την κατάσταση με τα μαδέρια αλλά ποιός νοιάζεται;

Κύριοι της δημοτικής αρχής δεν είναι  χριστουγεννιάτικη  εικόνα αυτή  να βλέπεις  τα τεράστια μαδέρια , να παραμένουν ακόμα στην  κεντρική  πλατεία  Αργοστολίου προπαραμονή Χριστουγέννων  . Η εικόνα της πλατείας είναι επιεικώς απαράδεκτη!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις