Και πάλι χωρίς απάντηση το αίτημα για τα ποδήλατα ηλεκτροκίνητης υποβοήθησης

351
Για τρίτη συνεχόμενη φορά το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου αρνήθηκε να απαντήσει στο άιτημα που κατέθεσε  ο κ. Ιωαννίδης Παντελής, Πρωταθλητής Ελλάδας της Ποδηλασίας,  για
για δωρεάν χρήση συμβατικών ποδηλάτων, ποδηλάτων ηλεκτρικής υποβοήθησης για συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα & ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια .
Έχει καταθέσει μέχρι σήμερα τρία αιτήματα και έχει υπάρξει και ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Γασπαρινάτου αλλά δυστυχώς χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα.
Από το 2009, που ξεκίνησαν τα αιτήματα του, ο κ. Ιωαννίδης έχει απευθυνθεί στους πρώην δημάρχους  Γιώργο Τσιλιμιδό,  και Αλέξανδρο Παρίση  και από το 2019 στο νυν δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, χωρίς όμως καμμιά απάντηση εκ μέρους τους.
Για πολλούς ανθρώπους τα ποδήλατα ηλεκτρικής υποβοήθησης εκτός από εργαλείο δουλειάς χρησιμοποιούνται για να διανύσουν μια μεγαλύτερη απόσταση σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να   ιδρώσουν πηγαίνοντας στη δουλειά τους. Επίσης για την καλύτερη σωματική τους ασφάλεια, σε μια οικονομικότερη μετακίνηση, έχουν την δυνατότητα να ανέβουν απότομες ανηφόρες χωρίς μεγάλη προσπάθεια και φυσικά κάνονατας ποδήλατο απλά για να διασκεδάζουν.
Σε αυτό το δημοτικό πάρκινγκ, ο κ. Ιωαννίδης Παντελής ζητάει 15 τ.μ από τον κ.Μιχαλάτο  και από τους Αντιδημάρχους του, για την τοποθέτηση των ποδηλάτων.
Διαβάστε εδώ και τα τρία του αιτήματα προς τον δήμο:
Πρώτο αίτημά βλέπετε εδώ.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις