Το τελευταίο διάστημα ο γραφικός δρόμος με τις πικροδάφνες της Ευαγγέλου Μπασιά (περιοχή Παναγίας Ρακαντζή στο Αργοστόλι) κινδυνεύει να μετατραπεί σε εφιάλτη για τους κατοίκους της περιοχής για δυο λόγους :

1. H πρόσφατη αλλαγή της κατεύθυνσης της μνοδρόμησης αναγκάζει τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν απίστευτους κύκλους προκειμένου να φύγουν από τα σπίτια τους για τις δουλειές τους ή άλλες ασχολίες (φροντιστήρια παιδιών κλπ) Πέρα του εκνευρισμού που προκαλεί η κατάσταση είναι και το κόστος των καυσίμων. Οι απαντήσεις των αρμοδίων του Δήμου στα παράπονα είναι «Δεν αλλάζει η κατεύθυνση» παρόλο που οι κάτοικοι υπενθυμίζουν ότι και παλιότερα ήταν έτσι αλλά άλλαξε λόγω των ατυχημάτων που σημειώνονταν στο σημείο που συναντώνται τρεις κατευθύνσεις. Οι κάτοικοι συγκεντρώνουν υπογραφές για το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εξεταστεί το αίτημά τους.

2. Τελευταία επίσης, πυκνώνουν τα ατυχήματα τις νυχτερινές ώρες. Δυο φορές το τελευταίο διάστημα αυτοκίνητα πέφτουν σε παρκαρισμένα προκαλώντας αλυσιδωτές ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα. Ισως το 100 θα πρέπει να συμπεριλάβει στις νυχτερινές περιπολίες του και την Ευαγγέλου Μπασιά είτε για μεθυσμένους οδηγούς , είτε για «αγώνες» ταχύτητας που καταλήγουν σε ζημιές ξένης περιουσίας.

Ήταν που ήταν εφιάλτης τις ημέρες αυτός ο δρόμος καθώς δέχεται δεκάδες ΙΧ για παρκάρισμα, τώρα έγινε και τη νύχτα! Δεν ξέρουν πια οι κάτοικοι σε τι κατάσταση θα βρουν το αυτοκίνητό τους την επόμενη ημέρα.

Κάποιος δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα; Κάποιος τέλος πάντων που να έχει χρόνο για τους δημότες και τα προβλήματά τους;

Ε.Χ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις