ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: To μαρτύριο της σταγόνας στα Μαντζαβινάτα και το Βουνί Ληξουρίου

582

Καταγγελία

Το μαρτύριο της σταγόνας.

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η ΔΕΥΑΚ να βασανίσει εδώ και δύο βδομάδες τα χωριά Μαντζαβινατα και Βουνί, χωρίς καμμία ειδοποίηση και μέσα σε καύσωνα έχει αφήσει τα δύο χωριά χωρίς νερό.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει , κάποιοι λένε για βλάβες αλλά μας κοροϊδεύουν όταν υπάρχει βλάβη στο διαδίκτυο τότε δεν υπάρχει νερό, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το νερό τρέχει άφθονο στα ξενοδοχεία της περιοχής ,αλλά για μας τους μόνιμους κατοίκους υπάρχουν σταγόνες νερού , είμαστε οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι που όλο το χρόνο πληρώνουμε τους λογαριασμούς , υπέρογκους φόρους για τα σπίτια μας και την λιγοστή γη τροφοδοτουμε με το υστέρημα μας την ΔΕΥΑΚ.

Το καλοκαίρι δεν υπάρχουμε γιαυτους.

Κάποιος υπεύθυνος σε κάποιο γραφείο τον φαντάζομαι να παίζει το παιγνίδι της σταγόνας, απλά όταν το θυμάται αφινει να τρέξουν κάποιες σταγόνες νερού σε ανύποπτες ώρες και μετά ξανά κλείνει τις βάνες.

Η πλειοψηφία του χωριού γέροι άνθρωποι άρρωστοι εν μέσω καύσωνα χωρίς νερό για να πλυθούν , να μαγειρέψουν , να καθαρίσουν , να πάνε στην τουαλέτα.

Οι οικονομικά πιο εύρωστοι αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για τις βασικές ανάγκες.

Οι υπόλοιποι κάνουν λιτανείες στις εκκλησίες της περιοχής παρακαλώντας να φωτίσει τον κλειδουχο που ανοίγει τις βάνες του νερού να σταματήσει το βρώμικο παιγνίδι της σταγόνας.

Κύριοι λίγη ντροπή δεν βλάπτει σας θεωρούμε υπεύθυνους για αυτήν την κοροϊδία και περιμένουμε αμμεση λύση μιας και το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό, και δεν επιδέχεται κακόγουστα παιγνίδια σε βάρος των μόνιμων κατοίκων.

Θέλετε τουρισμό χωρίς ίχνος βασικών υποδομών.

Βασίλης Βασσάλας
Μόνιμος κάτοικος Κατωγης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!