Σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο στάδιο Κουρκουμελατων στις 18.30 μμ.

Με έχει πεισμώσει- εκνευρίσει- απογοητεύσει αυτή η απάθεια των υπευθύνων….. Κάποτε ήταν το πιο όμορφο χωριό, το καμάρι της Κεφαλονιάς τώρα εξαιτίας των πολιτικών παιχνιδιών, έχει εικόνα Ντροπής μόνο!

Δημόσια λιμνη τον χειμώνα και χωματερή το καλοκαίρι!

Θέλουμε το όμορφο μας γήπεδο πίσω!!! Σημείο αναφοράς για τόσα χρόνια στο νησί, με συναυλίες μεγάλων ονομάτων, με θεατρικες παραστάσεις, με συναυλίες της φιλαρμονικής σχολής, με πολύ μεγάλα αθλητικά γεγονότα, με μασκαρες και καντριλιες την περίοδο αποκριών, με χορευτικές εκδηλώσεις, φιλοξενώντας συλλόγους απ το εξωτερικό, με προπόνηση των παιδιών απ τα γύρω χωριά, σημείο συνάντησης για κουβεντούλα, αθώα φλερτ, σχολικές εκδρομες, με με με…

Και τώρα είναι απλά μια δημόσια πισίνα τον χειμώνα και ένας χώρος που μοιάζει να φιλοξενεί μπάζα και χορτάρια το καλοκαίρι… Πόσο κρίμα!

Μακάρι μετά την γνωστοποίηση του θέματος, να αλλάξει κάτι, το θέλουμε και το απαιτούμε όλοι οι κάτοικοι! Ήδη έγινε τηλεοπτική σύνδεση με την εκπομπή “περίμετρος” της Ερτ3 δημοσιευοντας το θέμα! Αναμένουμε μια απάντηση απ τους υπεύθυνους!

Κανάκη Αναστασία
κάτοικος Κουρκουμελάτων.

Δείτε τα video από την εκπομπή ΠΕΡΙΜΠΕΤΡΟΣ , της ΕΡΤ3 όπου μιλούν “Φίλοι του γηπέδου Κουρκουμελάτων”.

=====

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!