Για αυτές τις υπηρεσίες καθαριότητας πληρώνουμε σε εργολάβο 2 εκατ. ευρώ το χρόνο!

1071

Αυτές τις εικόνες τις λάβαμε στις 15 Αυγούστου. Δεν τις δημοσιεύσαμε λόγω των ημερών και των πανηγυριών με υπερφορτωμένη την τοπική ειδησιογραφία από τις διάφορες εκδηλώσεις.

Δυστυχώς και σήμερα 20/8 η χωματερή είναι ακόμα εκεί και με περισσότερα σκουπίδια. Σ’ έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Κεφαλονιάς σ ’αυτόν Αργοστολίου – Λειβαθούς (Λακήθρα).

Κοιτώντας τη σύμβαση της ΕΔΑΚΙ με τον εργολάβο που μαζεύει τα σκουπίδια, διαπιστώσαμε ότι πληρώνεται για την καθαριότητα με πάνω από 2 (δυο) εκατομμύρια ευρώ το χρόνο  (ΑΔΑ: Ρ4ΔΖΟΚΠΧ-ΑΚΤ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) 

Η δε ΕΔΑΚΙ για την καλή δουλειά που προσφέρει στην κοινωνία -αν θυμάστε- έδωσε με εντέλλεστε παχουλή αύξηση στα στελέχη της , όχι στους εργάτες.

Όταν η «αξιοπρέπεια» αποτιμάται σε 2.250 ευρώ, τότε «εντέλεσθε» η πληρωμή της!

Εάν αυτές οι εικόνες που βλέπετε πάρα κάτω,  συνάδουν με τα δυο εκατομμύρια ευρώ και τα 4.260,15 € (ΑΔΑ: 6Φ5ΥΟΚΠΧ-91Π – Αμοιβές μελών ΔΣ μηνός Ιουλίου 2024) μιστά των …CEO της ΕΔΑΚΙ , μόνο ο δήμαρχος Αργοστολίου και μεγαλομέτοχος της ΕΔΑΚΙ Θεόφιλος Μιχαλάτος μπορεί να απαντήσει.

Ελπίζουμε κάποιος δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου να θέσει το ερώτημα της καθαριότητας στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο λογοδοσίας της δημοτικής αρχής να μάθουμε επισήμως τι συμβαίνει και “απολαμβάνουμε” αυτό το χάλι των εκατομμυρίων ευρώ!

Kefalonia Press

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!