Αγαπητό kefaloniapress

Με την παρούσα θα ήθελα να σας αναφέρω την εκ του διμήνου αμφιβόλου ποιότητας νερού στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Έχει παρατηρηθεί οσμή μεταλλική- σκουριάς στο δίκτυο του χωριού, η οποία καθιστάτε σοβαρό ερώτημα ποιότητας και ασφάλειας ως προς την κατανάλωση αλλά και την χρησιμοποίηση του νερού για σωματικές ανάγκες .

Ο Δήμος Αργοστολίου έχει πάρει δείγμα ύδατος για ανάλυση βιοχημική και μικροβιολογική στο χημείο του κράτους ; Αν ναι , ποια είναι τα αποτελέσματα τα οποία εκ του νόμου θα έπρεπε να έχει κοινοποιήσει στους δημότες του καθώς και ποιες οι ενέργειες του ;

Αναμένω τις ενέργειες του Δήμου Αργοστολίου πριν προχωρήσω σε ιδιωτική αποστολή δείγματος σε εξειδικευμένο εργαστήριο των Αθηνών .

Με τα τιμής
Δημότης Αγίας Ειρήνης .

Σχόλιο Kefaloniapress ¨Δημοσιεύουμε την επιστολή του δημότη της Αγίας Ειρήνης με την επισήμανση ότι την αρμοδιότητα της ποιότητας του νερού έχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και δη η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας η οποία είναι εξαιρετικά δραστήρια. Από όσα ξέρουμε για την Αγία Ειρήνη δεν έχει υπάρξει αίτημα εξέτασης ύδατος. Πιστεύουμε ότι η σημερινή δημοσίευση θα λειτουργήσει θετικά για την εξέταση του νερού της περιοχής καθώς πρόκειται για τη δημόσια υγεία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!