Απίστευτη βαρβαρότητα! Σύλληψη ανδρός για την εν ψυχρώ εκτέλεση κουταβιού στα Χαβριάτα

1592

Δεν το χωράει το μυαλό μας το συμβάν που μας καταγγέλθηκε σήμερα. Δολοφόνησαν εν ψυχρω τρία σκυλάκια αδέσποτα που δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Στο χωριό Χαβριάτα ζούσαν τρία αδέσποτα σε ένα κτήμα. Ο ιδιοκτήτης του κτήματος δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παρουσία τους ο δε πρόεδρος της Κοινότητας φρόντιζε να τα ταϊζει τακτικά και μάλιστα είχε δρομολογηθεί η υιοθεσία τους.

Μόνο που τα πρόλαβε ο δολοφόνος.

Πριν δέκα μέρες χάθηκαν τα δυο από τα τρία αδέσποτα, ψάχνοντάς τα ανακαλύφθηκαν δυο θηλειές και λίγο πιο πέρα το ένα πτώμα. Το άλλο γύρευε…

Χθες ήρθε κυριολεκτικά η χαριστική βολή. Το τρίτο σκυλάκι ,μόλις 6μηνών κουταβάκι, παρέμεινε στο κτήμα αλλά πολύ τρομοκρατημένο ,με τα όσα πιθανόν είχε δει, ήταν κρυμμένο κάτω από μια σωρό με ξύλα.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος είδε άνδρα με καραμπίνα πάνω από το σωρό των ξύλων να πυροβολεί. Το κουταβάκι εκτελέστηκε! Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα δεν ήταν στο κτήμα του δράστη αλλά σε άλλο. Καταπάτησε λοιπόν ξένη ιδιοκτησία για να εκτελέσει ένα μικροσκοπικό πλασματάκι. Ο ιδιοκτήτης βρέθηκε σε κατάσταση σοκ!

Ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία , έγινε επώνυμη καταγγελία, έγινε σύλληψη του δράστη , φωτογραφήθηκε το πτώμα του κουταβιού και η υπόθεση πάει στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό! Πως μπορεί ένας «άνθρωπος» να εκτελέσει άκακα πλάσματα που δεν τον ενοχλούσαν καν, ζούσαν σε ξένο χωράφι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!