Επιστολή δημότη Ελειού στην Εισαγγελία Κεφαλονιάς για την επικίνδυνη κατάσταση με τα άλογα στον Ελειό

2916

Επιστολή του Χαλίμου Κωνσταντίνου του Γεωργίου Κατοίκου Κολαϊτη -Χιονατων ,προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας ,για το παραλίγο προσωπικό του ατύχημα στις 11 Αυγούστου , όταν οδηγώντας το αυτοκίνητο του στον Ελειό , βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του , τα άγρια άλογα του Αίνου .

.Επίσης στην επιστολή επισημαίνεται η μεγάλη για όλους μας επικινδυνότητα , εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας τους ,στους δημόσιους και δημοτικούς δρόμους των χωριών μας.

Γίνεται επίσης αναφορά στις γεωργικές καταστροφές που προκαλούν κλπ…Και να συμπληρώσω και εγώ, ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας για λύση στο πρόβλημα ,τα υπεύθυνα υπουργεία από ότι φαίνεται ,επί του παρόντος Σφυρίζουν αδιάφορα !

Δημήτρης Κοτροκόης
Πρόεδρος Κοινότητας Χιονάτων

Σχόλιο kefaloniapress : Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής δεν πρόκειται για “άγρια άλογα του Αίνου”, αυτά ζουν (37 περίπου) , στον Αίνο. Πρόκειται για αγέλη αλόγων τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στην περιοχή από εμπόρους που έρχονται από Πελοπόννησο κυρίως, εξάλλου τα περισσότερα είναι με πέταλα.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!