Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο (και εφέτος) η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Λάσση!

770

  Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στη Λάσση, λίγο πριν λειτουργήσουν τα τουριστικά καταλύματα, βρισκόμαστε μπροστά σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Σκουπίδια μεγάλου όγκου όπως στρώματα, κρεβάτια, κομοδίνα και κυρίως κλαδιά , στοιβάζονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας το Δήμο να τα μαζέψει, αδιαφορώντας για την εικόνα που εμφανίζει μια απο τις πιο τουριστικές περιοχές στο Αργοστόλι. Για την εικόνα που αποκομίζουν οι πρώτοι τουρίστες του νησιού μας.

Το παράπονο του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Σπύρου Ματιάτου ειναι  ότι δεν ειδοποιείται η υπηρεσία από τους ιδιοκτήτες πριν τα πετάξουν ώστε να υπάρξει συνεννόηση. Κάτοικοι της περιοχής αντιλέγουν ότι ο Δήμος τα βλέπει καθώς περνάνε για το μάζεμα των κάδων κάθε μέρα αλλά αδιαφορεί για την έγκαιρη συλλογή τους.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σπύρο Ματιάτο μας διαβεβαίωσε οτι από Δευτέρα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου θα αρχίσει να καθαρίζει την περιοχή, καθυστέρησαν λόγω βλάβης του μεγάλου φορτηγού.

Θερμή παράκληση του αντιδήμαρχου Σπύρου Ματιάτου είναι 1) να ενημερώνεται η υπηρεσία πριν πετάξουμε ογκώδη σκουπίδια ώστε να συλλέγονται αμέσως και να μη παρουσιάζεται αυτή η εικόνα και 2) τα κλαδιά, τα ξύλα και όσα αντικείμενα είναι χύμα να γίνονται δεμάτια , να χρησιμοποιούνται μεγάλες σακούλες ώστε να διευκολύνονται οι εργάτες στην μεταφορά τους.

Τηλεφωνο Υπηρεσίας Καθαριότητας : 2671026999

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Βρωμιαρηδες , γιδοβοσκοι , επιχειρηματιες ταχα μου του τουρισμου, μετα αναρωτιεστε γιατι τα αλλα νησια εχουν περισσοτερο τουρισμο.Τοσο δυσκολο σας ειναι να τηλεφωνησετε απο την προηγουμενη στην υπηρεσια καθαριοτητας απο την προηγουμενη ημερα και να ενημερωσετε που θα πεταξετε τις σαβουρες σας;

  2. Τα σκουπίδια χωριστά , τα κλαδέματα -πράσινα χωριστά .

Comments are closed.