LIVE: Η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για την παράταση των συμβάσεων …

1237

Το Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων του Γ.Ν.Κ. οργάνωσε για σήμερα 2-11-2023 κινητοποίηση διαμαρτυρίας  για να απαιτήσει τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων επικουρικών και ΟΑΕΔ  μετά τη δημοσιευμένη άρνηση του Υπουργού Υγείας ότι ειπώθηκε εκ μέρους του ότι οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ στο ΕΣΥ επρόκειτο να μονιμοποιηθούν και την παραδοχή του ότι για το διοικητικό, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους στο τέλος του χρόνου.

Στα πλαίσια της πανελλήνιας απεργίας της ΠΟΕΔΗΝ για τα σοβαρά προβλήματα της δημόσιας Υγείας, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αργοστολίου οργάνωσαν τη δική τους κινητοποίηση.

Κάθε φορά που θα παραστούμε σε κινητοποίηση του Νοσοκομείου Αργοστόλιου, ένα νέο πρόβλημα έχει προβάλει δίπλα στα προηγούμενα τα οποία δεν επιλύονται χρόνια τώρα.
Το άμεσο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αργοστολίου είναι ότι λήγουν οι συμβάσεις εργασίας Διοικητικού προσωπικού και από ότι καταγγέλλεται το Υπουργείο Υγείας δεν προτίθεται να τις ανανεώσει.

Μαζί λοιπόν με τις κενές θέσεις γιατρών, νοσηλευτών, επικουρικών τώρα θα έχουμε και κενές θέσεις στο διοικητικό προσωπικό.

Πλήρης κατάρρευση του Νοσοκομείου. Πλήρης κατάρρευση της δημόσιας Υγείας στο νησί μας.

Οι εργαζόμενοι ζητούν ΤΩΡΑ!

Να ανανεωθούν οι συμβάσεις των διοικητικών και των επικουρικών γιατρών και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Στους εργαζόμενους συμπαραστέκεται το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς, μίλησε ο πρόεδρός της Δημήτρης Μαντζουράτος και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Τσιμάρας, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου παιδίατρος Βίλυ Γεωργοπούλου , ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Μαρτίνης ο οποίος σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε πόσο πολύτιμο είναι το διοικητικό προσωπικό για τη λειτουργία του Νοσοκομείου , η Κοινωνική Λειτουργός του Νοσοκομείου και άλλοι εργαζόμενοι και γιατροί.

Ηταν μια από τις πλέον επιτυχημένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τα ξεκάθαρα αιτήματα προς διεκδίκηση.

Δυστυχώς! Το Νοσοκομείο Αργοστολίου νοσεί βαριά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα Νοσοκομεία της Ελλάδας νοσούν βαριά .. Και όπως κατάγγειλαν και οι συνδικαλιστές, αφήνονται να νοσούν προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η ιδιωτικοποίηση τους.

Δείτε Live  τις ομιλίες :

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!