Περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά με τη ζεστη παρέα των ανθρώπων του “DORIS Καταφύγιου των Αδέσποτων στο Αργοστόλι”. Μια βραδιά ξεκούρασης με μουσική, καντάδες και άριες από τον Ποέτα (Γεράσιμο Ραζή Γαλιατσάτο) και την κομπανία των τραγουδιστάδων.

Το Καταφύγιο πρόσφερε αυτή τη βραδιά σε μια ξεχωριστή κυρία. Σε μια κυρία από την Αυστραλία η οποία έμεινε στην Κεφαλονιά έξι μήνες προσφέροντας όλο αυτό το διάστημα εθελοντική εργασία στο Καταφύγιο. Στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι φιλοξενούνται περισσότερα απο 200 σκυλιά και δεκάδες γατιά..

Η Jennie Maxine Ward -που δεν είχε ιδέα για την βράβευσή της- δέχτηκε κατάπληκτη την αναμνηστική πλακέτα και την Κεφαλονιά ως αναμνηστικό κόσμημα για το λαιμό της από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλοι των Αδέσποτων Μαρίνα Μαχάντο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Καταφύγιο έχει άμεση ανάγκη και τη δική μας βοήθεια στην προσφορά τροφής για τα ζωάκια του. Εστω και ένα μικρό σακουλάκι τροφής είναι αρκετό για να θρέψει μερικές μέρες ένα μικρό γατάκι ή σκυλάκι..

Στην παρακάτω φωτο , οι δυο αξιοθαύμαστες γυναίκες που φροντίζουν εθελοντικά το Καταφύγιο πόλλά χρόνια, ΜΟΝΕΣ με τη βοήθεια Ξένων εθελοντών: η Μαρίνα Μαχάντο και η  Joyce Broekman.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, ήταν μια όμορφη βραδιά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!