Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς παραλαμβάνει το επόμενο διάστημα (μετά τον Απρίλιο του 2024 λόγω διαδικασιών), ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο Mercedes από δωρεά ιδιώτη.

Πρόκειται για μια δωρεά που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εξιτηρίων με διακομιδή. Πολλοί ασθενείς με κινητικά προβλήματα ή ηλικιωμένοι πρέπει να επιστρέψουν σπίτι τους με ασθενοφόρο . Το ΕΚΑΒ δυσκολεύεται πολύ να καλύπτει αυτές τις διακομιδές.

Αυτό το ασθενοφόρο όμως θα είναι στη δύναμη του Νοσοκομείου και όχι του ΕΚΑΒ και όπως φαίνεται λειτουργήσει προς την κατεύθυνση των εξιτηρίων με διακομιδή.

Επίσης ο ίδιος δωρητής προσφέρει στο Νοσοκομείο υπερσύγχρονο μαστογράφο με τομοσύνθεση ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει αμέσως με την παραλαβή του καθώς υπάρχει χειριστής. Η διάγνωση θα διαβιβάζεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο εκτός Κεφαλονιάς.

Μια μεγάλη υπόθεση και αυτή η δωρεά, καθώς πολλές γυναίκες αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην Πάτρα ή στην Αθήνα για μαστογραφία και χιλιάδες άλλες δεν μπορούν να κάνουν προληπτική μαστογραφία με ότι κινδύνους σημαίνει αυτό για τη ζωή τους.

Θερμά συγχαρητήρια στο Δωρητή. Θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές και θα ανακουφίσει πολλούς ασθενείς με τη δωρεά του.

(H φωτογραφία δεν απεικονίζει το αναφερόμενο όχημα)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!