Ενα νέο αξιοθέατο ανακάλυψαν σήμερα στο Αργοστόλι Ασιάτες τουρίστες

ούτε μπορείς να το φανταστείς!

2340

Οι λάτρεις των Πυροσβεστικών Σταθμών και των Πυροσβεστικών Αυτοκινήτων είναι εκατομμύρια ανά τον κόσμο. Χιλιάδες από αυτούς αναζητούν στις πόλεις των διακοπών του να βρουν τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.  Δείτε τη λίστα διάσημων Πυροσβεστικών Σταθμών  εδω

Former Fire Hall No. 3, Toronto ΄ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org

Σήμερα , επομένη ημέρα των Χριστουγέννων , επισκέφτηκε το Αργοστόλι εκτάκτως το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa με 300 επιβάτες και 170 άτομα πλήρωμα.  Τα πάντα κλειστά! Που να πάνε οι άνθρωποι;

Κάποιους τους έφθασε ο δρόμος τους παραλία – παραλία μέχρι την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κεφαλονιάς. Φαίνεται να ήταν λάτρης των Πυροσβεστικών οχημάτων.

Ζήτησαν από τους Πυροσβέστες να φωτογραφηθούν, περιεργάστηκαν τα αυτοκίνητα, ρωτούσαν διάφορα.. Οι Πυροσβέστες ευγενέστατοι τους «ξεναγούσαν» , και απαντούσαν σε ότι ρωτούσαν.. Το δε μεγαλύτερο πιτσιρίκι απολάμβανε την όλη κατάσταση με ενθουσιασμό.

Ποιος θα το φανταζόταν. Ένα νέο αξιοθέατο και μάλιστα «vivo» (ζωντανό), εμφανίστηκε σήμερα στο Αργοστόλι. Ισως να μην είναι η πρώτη φορά, αλλά εμείς σήμερα το είδαμε.

Μάλλον η Υπηρεσία θα χρειαστεί τμημα ξεναγήσεων.

Ε.Χ.

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!