ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Με Κεφαλονίτες “πρωταγωνιστές” το πάρτι που κατέληξε σε ΕΔΕ

2307

Απαντώντας στις πρόσφατες εικόνες της Διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο ενώ δίπλα της περνάει φορείο για τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέδωσε επείγουσα εντολή για Έκτακτη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) .

Στο video διακρίνονται οι Αδελφοί Καραβιώτη να τραγουδούν και η Κεφαλονίτισσα διοικήτρια  κα  Ελπινίκη  Ταβιανάτου να χορεύει! (Δειτε ανω εικόνα)

Στο προφιλ της Διοικήτριας στα social media είχαν γίνει πολλές αναρτήσεις απο το πάρτι το οποίο είχε ξεκινήσει με τα κάλαντα από τον Σπύρο και Γεράσιμο Καραβιώτη για να καταλήξει σε μπουζούκια!  Ενας μάλιστα ακόλουθος είχε γράψει ” 5.000 μισθό απο 1 Ιανουαρίου θα πάρει το κορίτσι γιατί να μη το γιορτάσει;” Φυσικά οι αναρτήσεις εξαφανίστηκαν.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει.

Κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1 η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η ευθύνη για τη διενέργεια της ΕΔΕ έπεσε στον Διοικητή του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ», στον οποίο δόθηκε εσπευσμένη οδηγία να ολοκληρώσει το έργο του μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

ΠΟΛΑΚΗΣ : Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα της ζωντανής μουσικής στα επείγοντα στο φημισμένο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Παύλος Πολάκης, πρώην υπουργός Υγείας, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο που όπως υποστηρίζει τραβήχτηκε σε μια από τις βάρδιές στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο, μια ζωντανή ορχήστρα με τους αδελφούς Καραβιώτη διακρίνεται να παίζει στον διάδρομο, ενώ μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου χορεύουν με μεγάλο κέφι. Σύμφωνα με τον Πολάκη, ακόμη και κάποια μέλη της διοίκησης συμμετείχαν στη διασκέδαση. Ενώ η ζωντανή μελωδία του “Βάλε το κόκκινο φουστάνι” γεμίζει τον αέρα . Μια …κινηματογραφική  σκηνή ξετυλίγεται καθώς ένα φορείο περνάει με ταχύτητα ανάμεσα στους χορευτές και την ορχήστρα, μεταφέροντας έναν ασθενή στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!