Εγγραφές στην Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

97
nosokomeio kefalonias afisa 31x47cm

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024 – 2025

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας σας ενημερώνει ότι για την Εκπαιδευτική περίοδο 2024 – 2025 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες :

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ *ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ*
  1. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
  2. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Σχετικά με την ειδικότητα «ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» οι απόφοιτοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες και μπορούν να εργαστούν ως βοηθοί Εργοθεραπευτή για άτομα κάθε ηλικίας με αναπηρίες ή δυσλειτουργίες στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής ή δυσκολίες στην κοινωνική συμμετοχή.

Ειδικότερα μπορούν να εργαστούν σε : Νοσοκομεία (γενικά, ορθοπεδικά, παιδιατρικά, ψυχιατρικά), Δομές για ηλικιωμένους, Σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης , Ειδικά σχολεία , Βρεφονηπιακούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ,  Κέντρα Διημέρευσης ΑΜΕΑ , Κέντρα αποκατάστασης , Δομές Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας , Κέντρα Απεξάρτησης , Μ.Κ.Ο κλπ. 

  • Η φοίτηση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι κάθε τύπου Λυκείου χωρίς όριο ηλικίας.
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όλοι οι απόφοιτοι του Λυκείου που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν να επιλέξουν την Σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου. 

Επιπλέον γίνονται δεκτοί μετά από αίτηση τους για κατάταξη στο Γ΄ Εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας» οι απόφοιτοι Βοηθών Νοσηλευτικής ΕΠΑΛ (ή πρώην ΤΕΕ Β΄ Κύκλου). 

Για οποιαδήποτε πληροφορία για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνείτε από σήμερα και όλη την θερινή περίοδο στο τηλέφωνο 2671025915 καθώς και στα 6972565517 & 6945611165 και στο  Emaildiek.gnk@1699.syzefxis.gov.gr

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!