Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου, πρώην παίκτη του γνωστού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής Masterchef. Ο 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του. Τραγική σύμπτωση: με την ίδια μοτοσικλέτα είχε χάσει τη ζωή του πριν από μερικά χρόνια και ο γιος του, Μιχάλης.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της καλής του φίλης, Δομινίκης Κεφαλοπούλου, στο Facebook. Στην ανάρτησή της, η Δομινίκη ενημέρωσε ότι η κηδεία του Διονύση Πρώιου θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής του, στην Κεφαλονιά, εκεί όπου κηδεύτηκε και ο γιος του. Αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του ιδίου.

Διονύσης Πρώιος: Η ζωή σαν μυθιστόρημα και το τραγικό τέλος του πρώην παίκτη του MasterChef

Η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνει έκκληση προς όλους να μην κυκλοφορούν αναληθείς πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δομινίκη Κεφαλοπούλου: «Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ.”

Το δυστύχημα αυτό έρχεται να προσθέσει περαιτέρω πόνο στην οικογένεια του Διονύση Πρώιου, που βιώνει για δεύτερη φορά την απώλεια αγαπημένου προσώπου υπό παρόμοιες συνθήκες.

Πηγές:
– Ανακοίνωση στο Facebook από τη φίλη του Διονύση Πρώιου, Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!