Πρόταση συμμετοχής σε διαδικτυακή έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα υδροπλάνα

24

Θέμα: Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έρευνα του ΑΠΘ σχετικά με τη διερεύνηση της προοπτικής ένταξης των υδροπλάνων στο μεταφορικό δυναμικό της Ελλάδας.

Το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, διεξάγει πανελλαδική έρευνα ερωτηματολογίου με σκοπό την καταγραφή των δυνατοτήτων και προοπτικών λειτουργίας των υδροπλάνων στην Ελλάδα, όπως προωθείται την περίοδο αυτή και από το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε κατοίκους της Ελλάδας και έχει ως στόχο την καταγραφή των υφιστάμενων μεταφορικών προτιμήσεων των ερωτώμενων και τη διερεύνηση της προοπτικής χρήσης του υδροπλάνου ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

Αναγκαία συνθήκη για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, είναι η ειλικρινής απάντηση των ερωτημάτων και κατά συνέπεια, σωστές ή λάθος απαντήσεις δεν υπάρχουν.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται ανώνυμα, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις υποδείξεις του Κανονισμού 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρύτερα γνωστού και ως GDPR (General Data Protection Regulation).

Ο σύνδεσμος του ερωτηματολογίου είναι:
https://survey.auth.gr/index.php/152938?lang=el

Τονίζεται ότι τα δεδομένα που θα προκύψουν από την έρευνα, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ποσοτικές και ποιοτικές αναλύσεις, συμβάλλοντας στην κατανόηση του μεταφορικού προφίλ των κατοίκων της Ελλάδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στον συντονιστή της έρευνας, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ι. Πολίτη (pol@civil.auth.gr) ή στην προπτυχιακή φοιτήτρια κ. Αθηνά Σφείκου (asfeikou@civil.auth.gr) .

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!