ActionAid: Ανοιχτή πρόσκληση για χρηματοδότηση Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

38

ActionAid: Ανοιχτή πρόσκληση για χρηματοδότηση Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

Μέσα από το νέο Ευρωπαϊκό Έργο POWER με στόχο την ενδυνάμωση των Οργανώσεων για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας 

Η ActionAid απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χρηματοδότηση προτάσεων 15 έργων  σε Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), στο πλαίσιο της στρατηγικής της προτεραιότητας για την προώθηση της οπτικής του φύλου και της έμφυλης ισότητας. Ως εταίρος και συντονιστής επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Έργου POWERPromoting OrganisationsempoWErment to guarantee womens human Rights and stop gender violence, η ActionAid στην Ελλάδα συμπράττει με την Asociación Bienestar y Desarrollo (ΑBD) στην Ισπανία υπό το συντονισμό της We Word (WW) στην Ιταλία σε ένα τριετές έργο (2024-2027), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Σκοπός του Ευρωπαϊκού Έργου POWER είναι η ενδυνάμωση των οργανώσεων μέσα από χρηματοδοτήσεις και εκπαιδεύσεις ώστε να προωθήσουν τα  ανθρώπινα δικαιώματα και να συμβάλουν στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.  

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις μπορούν να υποβάλουν τη σύνοψη της πρότασής έως τις 25 Νοεμβρίου 2024 και να βρουν  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής και τη χρηματοδότηση πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!