Η Κεφαλονίτικη μυζηθρόπιτα τση Λαμπρής , διαφημίζεται αυτές τις ημέρες στα social media απο την Levante Ferries.
Τηνε φτιάχνουμε με κατσικίσιο γάλα από το κοπάδι του γείτονα ή αυτό που φιλεύεται από σέμπρους . Τα νοικοκυριά του Ελειού συνηθίζουν να βάζουν στη βράση και άνηθο για το λεπτό του άρωμα , ακόμα καλύτερα δε, μάραθο από τον κήπο αλλά σε μικρότερη ποσότητα λόγω της έντονης γεύσης του.
Μια “πειραγμένη” μυζηθρόπιτα μπαίνει σε φύλλο κρούστας και γίνεται γλυκιά ή αλμυρή τάρτα. Σερβίρεται με φράουλες.