Κεφαλονίτικο πρωινό και brunch της 25ης Μαρτίου, στο Tourist Hotel

723

Είναι ευκαιρία να χαρείτε αύριο την ημέρα της 25ης Μαρτίου με παραδοσιακό πρωινό (brunch) στο κομψό εστιατόριο του Tourist Boutique Hotel στην παραλιακή με εδέσματα της cucina povera της Κεφαλονιάς.

 

Η ίδια η Κωνσταντίνα Χαρίτου (φωτο),  διευθύντρια του ιστορικού Tourist Boutique Hotel με τις συνεργάτιδές της , δημιούγησαν για εσάς εδέσματα Κεφαλονίτικου πρωινού αλλά και brunch.

To   άλλωστε είναι αυτό που έβαλε στο καθημερινό του μενού πιάτα της povera cucina του νησιού μας , που πλέον έχουν γίνει γκουρμέ και διάσημα.

Ας θυμηθούμε μερικά:

Κεφαλονίτικη μπακαλιαρόπιτα 

Ο παστός μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος , χοντροκόβεται και ανακατεύεται με αρωματικά χόρτα εποχής, φρέσκα ντοματούλα για τη νοστιμιά και θηλυκώνεται σε ατομικό πουγκάκι απο χειροποίητο φύλλο.

Η μπομπότα

Η μπομπότα είναι η κορωνίδα της cucina povera της Κεφαλονιάς. Απλά πράγματα. Καλαμποκάλευρο, νεράκι και σταφίδες! Η νιοβιτά που κάνει η Κωνσταντίνα είναι το πασπάλισμα με σουσάμι για άρωμα.

Ο σιμιγδαλένιος

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς ήρθε στο Αργοστόλι απο την Ηπειρο. Από τους Ηπειρώτες εργολάβους και τεχνίτες που εργάστηκαν στην ανοικοδόμιση του νησιού το 1953 και μετά. Μπήκε κυρίως στα αστικά σπίτι της πόλης του Αργοστολίου, αργότερα όταν  η τηλεόραση μπήκε σε κάθε σπίτι , μπήκε και ο σιμιγδαλένιος σε πολλά τραπέζια νομπελάτων κυρίως.

 

Η Κεφαλονίτικη κουζίνα του Tourist Boutique Hotel προσφέρει εδέσματα της cucina povera που κάνουν τη διαφορά!

Ευτυχισμένη και νόστιμη 25η Μαρτίου ! Ξεκινείστε την ημέρα σας με Κεφαλονίτικο πρωινό στο Tourist Boutique Hotel!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!