Από τις 26 Ιουνίου(διαβάστε εδώ) σας είχαμε ενημερώσει για την προοπτική έναρξης πτήσεων για πρώτη φορά από τη Γερμανία προς την Κεφαλονιά μετά από συνεχείς προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρου Γαλιατσάτου και του Προέδρου των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμου Τιμοθεάτου.

Πράγματι με επίσημη ανακοίνωση της η Ryanair από τις 27 Μαρτίου έως τις 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα(FR4366/67) κάθε Τρίτη και Σάββατο από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς το νησί μας.

Επίσης θα υπάρχουν πτήσεις προς την Αθήνα(καθημερινώς) , την Κέρκυρα(2 πτήσεις εβδομαδιαίως) ,τα  Χανιά(2 πτήσεις εβδομαδιαίως) , την Μύκονο(2 πτήσεις εβδομαδιαίως) και την Σαντορίνη(2 πτήσεις εβδομαδιαίως).

Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη είδηση η οποία θα τονώσει ακόμα περισσότερο τον τουρισμό μας και από την πλευρά του Kefaloniapress θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για την επίτευξη αυτή της συμφωνίας.

Με το καλό λοιπόν στα τέλη Μαρτίου του 2018 να υποδεχτούμε τους πρώτους Γερμανούς τουρίστες στην Κεφαλονιά……!!!!

 

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο (ήταν στην Αθήνα σε σύσκεψη με την  Ryanair) του δώσαμε τα συγχαρητήρια και αυτός μας απάντησε “Οφείλαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε για τη σύνδεσή μας με τη  Γερμανική αγορά γιατί εκτός των άλλων εκεί βρίσκονται και Ελληνες μετανάστες, και Κεφαλονίτες μετανάστες, που ήθελαν να υπήρχε σύνδεση με το νησί μας για να έρχονται πιο συχνά”.

Και βεβαίως να σημειώσουμε ότι των δρομολογίων επωφελούνται και οι Κεφαλλονίτες καθώς θα μπορούν να επισκέπτονται την  Γερμανία με εξαιρετικά χαμηλές τιμές εισιτηρίων απευθείας από και προς το Αργοστόλι.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις