Η αεροπορική εταιρεία Jet2 σε συνεργασία με την θυγατρική της Jet2 Holidays για την προσεχή τουριστική περίοδο θα πραγματοποιεί προς την Κεφαλονιά πτήσεις από έξι αεροδρόμια της Βρετανίας μεταφέροντας χιλιάδες τουρίστες.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων της εταιρείας καθώς και τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

EAST MIDLANDS

-Από τις 9 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.

 

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

-Από τις 16 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.

 

ΓΛΑΣΚΩΒΗ(Νέα πτήση)

-Από τις 9 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη.

 

 

ΛΗΝΤΣ

-Από τις 11 Μαίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή.

-Από τις 28 Μαίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

ΛΟΝΔΟΝΟ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ STANSTED(Νέα πτήση)

-Από τις 5 Μαίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Σάββατο.

-Από τις 23 Μαίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

-Από τις 12 Μαίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Σάββατο.

-Από τις 23 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη.

-Από τις 28 Μαίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου μία πτήση κάθε Δευτέρα.

 

Οι πτήσεις από τη Γλασκώβη και το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου προς την Κεφαλονιά προστέθηκαν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της εταιρείας κάτι για το το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τον Απρίλιο του 2017(διαβάστε τα σχετικά άρθρα 1 κ’ 2).

Μάλιστα οι πτήσεις από το Λονδίνο θα είναι εκείνες που θα ανοίξουν το φετινό πρόγραμμα της εταιρείας προς το νησί μας με την πρώτη πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαίου.

Σε σχέση με την περσινή περίοδο από το Ληντς θα έχουμε δύο πτήσεις την εβδομάδα έναντι μία το 2017 , από το Μάντσεστερ έχει προστεθεί και τρίτη πτήση ενώ το πρόγραμμα από τα East MIdlands και το Εδιμβούργο δεν παρουσιάσει κάποια διαφοροποίηση.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737-300 και 737-800 ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με την εταιρία μας ενημέρωσε ότι υπάρχει αύξηση της χωρητικότητας σε όλες τις πτήσεις καθώς και ότι οι κρατήσεις κυμαίνονται σε θετικό πρόσημο σε σχέση με πέρυσι.

Η Jet2 χρόνο με το χρόνο διευρύνει συνεχώς το πρόγραμμα της προς την Κεφαλονιά συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και ας ευχηθούμε το 2019 να έχουμε ακόμα περισσότερες πτήσεις…!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις