Ιστορική η σημερινή πτήση της RYAN AIR στον αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς με επιβάτες από τη Φρανκφούρτη! Και είναι ιστορική γιατί η Γερμανική αγορά μας είχε γυρίσει τη πλάτη από το 2003 που ήταν η τελευταία πτήση από αυτή τη χώρα.  Η επανάκαμψη της Γερμανίας, μιας δυναμικής τουριστικής αγοράς, και η επανεμφάνισή της στην Κεφαλονιά είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Χάρη αυτής της ιστορικότητας της πτήσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θόδωρος Γαλιατσάτος και ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος υποδέχτηκαν τους πρώτους Γερμανούς επιβάτες

(και τον Διονύση Βανδώρο!! που βρισκόταν στην Γερμανία για δουλιές και είναι ο μυστικός επιβάτης που μας έστειλε τις φωτο απο την αναχώρηση του αεροπλανου – δειτε εδω κλικ ). Τον ευχαριστούμε θερμά!

και πρόσφεραν δώρα στο πλήρωμα της αεροπορικής εταιρίας που άνοιξε τη γραμμή.

Στην υποδοχή και ο δ/ντης του αεροδρομίου και όλο το προσωπικό βάρδιας.

Εκπρόσωποι του Δήμου Κεφαλονιάς δεν παραβρέθηκαν γιατι την ίδια ώρα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου υποδέχτηκε το αεροσκάφος με ριπές νερού , όπως συνηθίζεται στα διεθνή αεροδρόμιο σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Να επισημάνουμε ότι το αεροσκάφος αναχώρησε με αρκετούς επιβάτες ανάμεσά τους και Κεφαλονίτες!

Στους Γερμανούς τουρίστες που ήρθαν σήμερα στο νησί μας του ευχόμαστε καλές διακοπές, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και τους ευχαριστούμε που επέλεξαν την Κεφαλονιά για την ξεκούρασή τους!

Ρεπορταζ: Σπύρος Σακαλής

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις