Είναι πραγματικά μια μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τον παραγωγό Κώστα Κοκκόλη , όχι μόνο για την Ελαιουργικη Κεφαλονιας, που τυποποίησε το προϊόν , αλλά και για όλο το νησί μας, η βράβευση του τυποποιημένου ελαιόλαδου της Ελαιουργικης Κεφαλονιας, με το brand ΑΝΘΕΙΩΝ σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας ελαιόλαδου που έγινε στη Νέα Υόρκη!
Το Κεφαλονίτικο λάδι πήρε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ανάμεσα σε 650 άλλα δείγματα εξαιρετικού ελαιόλαδου από όλο τον κόσμο!
Η Κεφαλονιά μπήκε στον παγκόσμιο γευσιγνωστικό χάρτη με το ελαιόλαδο ΑΝΘΕΙΩΝ , λάδι Κεφαλληνίας ποικιλία κωρονέΙκο, αρωματισμένο με άνθη αμυγδαλιάς, μπανάνα και ξηρούς καρπούς.
Η ετικέτα σχεδιασμένη απο βραβευμένο διεθνή οίκο.
√ Εκ μέρους των Αναγνωστών του το kefaloniapress εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ελαιουργικη Κεφαλονιας και στους ανθρώπους που “κρύβονται” πίσω απο αυτή την επιτυχία. Στον Διονύση Γαρμπή και στην Μαρίνα Γαλιατσάτου της Ελαιουργικής που τυποποίησε το προϊόν και στον Κώστα Κοκκόλη που ειναι ο παραγωγός. Η επιμονή τους, η υπομονή τους, το μεράκι τους και η σκληρή τους δουλειά έφεραν λαμπρό αποτέλεσμα για τους ίδιους, για την επιχειρήσή τους για την Κεφαλονιά! Πολλά συγχαρητήρια!
Πολύ καλή δουλειά, εύγε σέ εσάς.