Νέα πτήση από τη Βερόνα προς τη Ζάκυνθο το επόμενο καλοκαίρι

164

Στο πλαίσιο της συνεργασίας  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους “VOLOTEA”, πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου με την Εμπορική Υπεύθυνο  Ιταλίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της εταιρείας κ. Valeria Rebasti.

Όπως αναφέρθηκε σε σχετικό προχθεσινό δελτίο τύπου, κατά τη συνάντηση αυτή η εταιρεία ανέφερε θετικό γεγονός εκ μέρους της για τα νησιά μας, αλλά μη ανακοινώσιμο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε από την κ Rebasti, η νέα αεροπορική σύνδεση μεταξύ Βερόνας και Ζακύνθου για το 2019.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι άλλη μια αεροπορική εταιρεία όπως η δυναμικά αναπτυσσόμενη “VOLOTEA” ,πυκνώνει τις πτήσεις της στη Ζάκυνθο, πέραν της Βενετίας, της Νάπολη και του Μπάρι από τις οποίες έχει ήδη στο πρόγραμμά της.

 

Μία ακόμα επιτυχημένη δράση της περιφέρειας η οποία απέφερε μία νέα αεροπορική σύνδεση ενώ με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας το πρόγραμμα από το αεροδρόμιο της Βερόνας θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα εκτελείτε μία πτήση την εβδομάδα.

Η Εμπορικός Υπεύθυνος  Ιταλίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της εταιρείας VOLOTEA  κ. Valeria Rebasti με τον  Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο στην τουριστική έκθεση του Ρίμινι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις