Όπως και σας έχουμε ενημερώσει τη Δευτέρα 1η Απριλίου αναμένουμε την πρώτη πτήση της Easyjet από το Βερολίνο με την οποία θα ξεκινήσει και επίσημα η φετινή τουριστική περίοδο.

Δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάζει το νησί μας σε καμία περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη.

Σκουπίδια αραδιασμένα σε κάθε γωνία του νησιού μας……παραλίες βρόμικες και ανέτοιμες να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες…..τα σπήλαια για να τα επισκεφτεί κανείς θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει ραντεβού…..τα κάστρα Άσσου και Αγίου Γεωργίου επίσης σε κακή κατάσταση……μουσεία….???……..μία άγνωστη λέξη στο νησί μας…..!!!!

Αν κάποιος επιλέξει να παραμείνει στην πόλη και αποφασίσει να πραγματοποιήσει ένα περίπατο στην Παραλιακή ζώνη……θα συναντήσει βρομιά και δυσωδία πίσω από την Αγορά….ενώ αν καταφέρει και φτάσει μέχρι τον Κούταβο…..τον περιμένει….μια ζούγκλα από σκουπίδια και χορτάρια…..!!!

Αν επιθυμήσει να περπατήσει σε στενάκια γύρω από το κέντρο της πόλης…..θα πρέπει να περπατάει ο ένας πίσω από τον άλλο….σαν τις πάπιες…..καθώς τα πεζοδρόμια είναι για ένα μόνο άτομο…..ενώ αν κοιτάξει κάτω τα μάτια του θα ενθουσιαστούν από την ποικιλία σκουπιδιών……από γόπες μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς….!!!!

Όσον αφορά τις περιοχές που εκτελούνται τα έργα τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.

Τα χωριά εγκαταλειμμένα με το οδικό δίκτυο σε αρκετές περιπτώσεις να σου προκαλεί ζαλάδα και αναγούλα από τις λακκούβες που είναι εκεί για αρκετά χρόνια.

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι οι αρμόδιοι είναι μόνο για selfies…..παχιές υποσχέσεις…….φαγοπότια……και ταξιδάκια αναψυχής στο όνομα της προώθησης του νησιού μας…..αλλά παθαίνουν αλλεργία όταν τους λες για ξεχορτάριασμα , μάζεμα σκουπιδιών και βάψιμο…..!!!

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ………!!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις