Μια από τις ωραιότερες θαλαμηγούς του κόσμου, ελληνικής καταγωγής, ιδιοκτησίας της Golden Yachts , με το διεθνές βραβείο το 2012 της ωραιότερης θαλαμηγός του κόσμου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη θάλασσα της Κεφαλονιάς.

Tα ναυπηγεία της Golden Yachts ανήκουν στην οικογένεια Δράγνη και βρίσκονται στο Πέραμα. Οσο για το ντιζάιν φέρει την υπογραφή του διασημότερου ντιζάινερ σκαφών, Τζώρτζη Βαφειάδη ο οποιος εδρεύει στη Ρώμη.

ΠΑΡΗΣ ΔΑΓΝΗΣ

Η οικογένεια Πάρη Δράγνη

Η λατρεία του Πάρη Δράγνη για τη θάλασσα κρατάει χρόνια. Το «Ο’PATI» δεν είναι το μοναδικό γιοτ που του ανήκει, καθώς διαθέτει σειρά σκαφών που σπάνια χρησιμοποιεί, αφού συνήθως τα νοικιάζει.

Είναι γνωστό ότι στις εντυπωσιακές θαλαμηγούς του έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί jet setters και διεθνούς φήμης celebrities: από τους πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας και Ινδούς μεγιστάνες έως τη χολιγουντιανή σταρ Ντέμι .

Ο Πάρης Δράγνης είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διαθέτει το εγχώριο shipping, γι’ αυτό και στους κύκλους της θάλασσας τον ακολουθεί το παρατσούκλι «ταλαντούχος».

Ξεκίνησε πριν από αρκετές δεκαετίες ως καπετάνιος και χάρη στο επιχειρηματικό του δαιμόνιο έφτιαξε μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Η ναυτιλιακή εταιρεία του, η Goldenport, διαθέτει 24 πλοία (12 φορτηγά και 12 μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων) και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ο εφοπλιστής, που κατά κοινή ομολογία έχει το άγγιγμα του Μίδα, κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ: δίνει σπάνια συνεντεύξεις και ενοχλείται όταν ο Τύπος παρουσιάζει άλλου είδους δραστηριότητές του, όπως το χτίσιμο πολυτελούς έπαυλης στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Η θαλαμηγός “O’Pati” έχει μήκος 40 μέτρα, διαθέτει πέντε υπερπολυτελείς καμπίνες , πιάνει 32 κόμβους και ενοικιάζεται από 85.000 ευρώ – 100.000 ευρώ την εβδομάδα, επιπλέον βέβαια τα καύσιμα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις