Το φθινόπωρο του 2020 για πρώτη φορά και ως αποτέλεσμα των δράσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης και του προέδρου της Γεράσιμου Τιμοθεάτου θα ξεκινήσουν προς το νησί μας πτήσεις από δύο Βαλτικές χώρες τη Λιθουανία και την Εσθονία.

Ο μεγαλύτερος tour operator της περιοχής ο Novatours θα προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό πακέτο διακοπών προς την Κεφαλονιά πραγματοποιώντας το πρώτο άνοιγμα από τις συγκεκριμένες τουριστικές αγορές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

-Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί από το Βίλνιους της Λιθουανίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία GetJet μία πτήση την εβδομάδα κάθε Δευτέρα.

-Από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποεί από το Τάλιν της Εσθονίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία SmartLynx μία πτήση την εβδομάδα κάθε Κυριακή.

Ουσιαστικά από τις δύο χώρες θα έχουμε συνολικά οκτώ πτήσεις , πέντε από τη Λιθουανία και τρεις από την Εσθονία ωστόσο όπως προαναφέραμε πρόκειται για το πρώτο άνοιγμα και ας ελπίσουμε τα επόμενα χρόνια να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πρόγραμμα και από άλλες γειτονικές χώρες.

Ένα σχετικό βίντεο προώθησης της Κεφαλονιάς από το τουριστικό πρακτορείο:

 

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του kefaloniapress.gr
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις