Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει(διαβάστε εδώ) ότι μετά την ακύρωση της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου Silver Spirit που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου παρέμεναν ακόμα τέσσερις αφίξεις για το Αργοστόλι τον επόμενο μήνα.

Δυστυχώς και η εταιρεία Costa Cruises ανακοίνωσε ότι η κρουαζιέρα που θα πραγματοποιούσε το κρουαζιερόπλοιο της Costa Victoria στις 25 Απριλίου με home port τη Βενετία ακυρώνεται και επομένως δε θα έρθει ούτε και αυτό στο νησί μας όπως ήταν σχεδιασμένο για τις 27 Απριλίου (13:00-20:00).

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Costa Victoria ήταν το κρουαζιερόπλοιο που πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε αγκυροβολήσει νότια της Κρήτης ώστε να μεταφερθεί μια επιβάτης που ήταν θετική στον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί σοβαρά.

Το πλοίο στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του αλλά αντί για τη Βενετία έδεσε τελικά στο λιμάνι της Τσιβιταβέκιας που βρίσκεται κοντά στη Ρώμη.

Τέλος θα σας υπενθυμίσουμε ότι το κρουαζιερόπλοιο αυτό ήταν αρχικά προγραμματισμένο να μας κάνει ποδαρικό για το 2020 και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου αλλά και αυτή η άφιξη είχε ανακοινωθεί από νωρίς ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι αφίξεις για το Αργοστόλι που ακόμα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή ή ακύρωση για τον Απρίλιο είναι οι ακόλουθες:

18 Απριλίου Costa Mediterranea

28 Απριλίου Oceana

30 Απριλίου Norwegian Spirit

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις