Η εταιρεία Apollo ο μεγαλύτερος tour operator στις Σκανδιναβικές χώρες ανακοίνωσε ότι λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού ακυρώνει όλες τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες από την Κοπεγχάγη προς την Κέρκυρα για το 2020.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον περασμένο Φεβρουάριο(διαβάστε εδώ) από την 1η Ιουνίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Jet time θα εκτελούσε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Δευτέρα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πρόγραμμα προς το αεροδρόμιο του Ακτίου(Λευκάδα/Πρέβεζα) καθώς οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη αντί για τις 18 Μαίου θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουνίου ενώ και οι πτήσεις από το Μπιλούντ το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας αντί για την 1η Ιουνίου η έναρξη τους μεταφέρθηκε για τις 22 Ιουνίου.

Όσον αφορά τη Ζάκυνθο δεν υπάρχει κάποια αλλαγή με την πρώτη πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουνίου ενώ προς το νησί μας όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν καμία εταιρεία δεν πραγματοποιεί πτήσεις από τη συγκεκριμένη χώρα.

Η ακύρωση του προγράμματος του Apollo από την Κοπεγχάγη προς την Κέρκυρα έρχεται μετά την απόφαση της Aurinkomatkat θυγατρική εταιρεία της Finnair η οποία επίσης ακύρωσε το πρόγραμμα της από το Ελσίνκι προς τη Ζάκυνθο για το 2020.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από τα υπόλοιπα τουριστικά πρακτορεία της Δανίας που δραστηριοποιούνται στα νησιά του Ιονίου μεταφέροντας τουρίστες από την Κοπεγχάγη , το Μπιλούντ , το Άλμποργκ και το Άαρχους δεν έχει μέχρι τώρα ανακοινωθεί κάποια αλλαγή ή ακύρωση.

Δυστυχώς πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη και ας ευχηθούμε να μην έχουμε ανάλογες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις