Μήπως χρωστάμε ενα χειροκρότημα στους Λογιστές μας και στην Εφορία Κεφαλονιάς??

1453

 Δεν είναι συνηθισμένο να μιλάνε οι φορολογούμενοι θετικά για την Εφορία.. Συνήθως αλλάζουμε και δρόμο να μην περνάμε από το στενό του Σωτήρος όπου εδρεύει η Δ.Ο.Υ. Κεφαλονιάς.

Όμως τις ημέρες του αποκλεισμού, τις ημέρες που και τα λογιστικά γραφεία είναι κλειστά , τις ημέρες που οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πέφτουν σαν τη βροχή, τις μέρες που τρέχουν επιδόματα και τόσα άλλα , η Εφορία στο Αργοστόλι κρατάει γερά.

Με επικεφαλή τον δ/ντη της Υπηρεσίας κ. Βαγγέλη Αποστολάτο όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας , παρέχοντας τηλεφωνικές πληροφορίες και συμβουλές .

Σε αυτόν τον κυκεώνα που επικρατεί δεν θα μπορούσαν να μείνουν αβοήθητοι ουτε οι φορολογούμενοι ούτε και οι λογιστές. Όλες αυτές οι καινούργιες πλατφόρμες , οι ερμηνευτικές κλπ έχουν προκαλέσει έμφραγμα και στα λογιστικά γραφεία.  Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοροτεχνικών της Κεφαλονιάς που ζητούσε από τους πελάτες να μην τηλεφωνούν στους λογιστές τους γιατί χρειάζεται πρώτα να μελετήσουν τα νέα μέτρα.

Και μετά είναι και κάποιες επείγουσες πράξεις που δεν μπορούν να περιμένουν γιατί η καθυστέρηση μπορεί να φέρει προσαυξήσεις και πρόστιμα..

Η Εφορία Κεφαλονιάς λειτουργεί «κανονικά» και με κάθε τρόπο προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους φορολογούμενους. Και αν χρειαστεί προσωπική επικοινωνία και επίσκεψη αυτό γίνεται μετά από συνεννόηση.

Χειροκροτήσαμε τους γιατρούς που προσφέρουν για την υγεία μας, μήπως πρέπει να χαρίσουμε και ένα χειροκρότημα στους λογιστές μας που ξημεροβραδιάζονται στις πλατφόρμες και σε εκείνους τους Εφοριακούς που στέκονται στο πλευρό μας τις μέρες του αποκλεισμού?

Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. θα έπρεπε να ξέρετε κ. Χιόνη ότι τα λογιστικά γραφεία δεν είναι κλειστά,(!!!!!!!!!!) μπορεί να μην δέχονται επισκέψεις πελατών όμως είναι μέσα και εργάζονται….όσον αφορά τις…”πλατφόρμες” που λέτε τις συμπληρώνουν οι λογιστές και όχι η εφορία….σε καμία περίπτωση δεν δίνει πληροφορίες η εφορία για την συμπλήρωση της ….”πλατφόρμας”

    Σε κάθε περίπτωση πάντως και οι λογιστές και η εφορία, εργάζονται μεν, αλλά με σχετική ασφάλεια….η εφορία έχει το …τζαμάκι και οι λογιστές δεν δέχονται επισκέψεις στα γραφεία των….υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι εργάζονται συγχρωτιζόμενοι με κόσμο και ρισκάροντας της υγεία τους….είναι οι υπάλληλοι των s/m , οι ντελιβεράδες, οι κούριερ και οι αστυνομικοί-λιμενικοί κλπ…
    Αν αυτοδίκαια το πρώτο χειροκρότημα ανήκει στους/στις γιατρούς και στους/στις νοσηλευτές/νοσηλεύτριες μας το δεύτερο χειροκρότημα ανήκει σε όλους όσους ανέφερα , υπαλλήλους sm κλπ

    με εκτίμηση

Comments are closed.