Σε «κουτιά» πλεξιγκλάς στις πλαζ και στα εστιατόρια αυτό το καλοκαίρι;

895

Tην ώρα που όλοι προσπαθούν να φανταστούν την εικόνα των διακοπών αυτό το καλοκαίρι, εν μέσω πανδημίας, μια εταιρία στην Ιταλία έχει ήδη αναπτύξει ένα προϊόν προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ταξιδιωτών, υπό την απειλή του κορωνοϊού: Δημιούργησε διαφανή «κουτιά» από πλεξιγκλάς για την παραλία τα οποία θα περιβάλλουν τις ξαπλώστρες, με ενσωματωμένους μηχανισμούς για αντισηπτικό τζελ.

Πρόκειται για την εταιρία Nuova Neon Group 2, με έδρα στη Μόντενα, η οποία σχεδίασε την ειδική αυτή κατασκευή για την παραλία, με διαστάσεις 4,5 μέτρα και 1,5 μέτρο για την είσοδο.

Μεταξύ των κατασκευών αυτών θα πρέπει να υπάρχει απόσταση αρκετών μέτρων και μέσα σε αυτές θα χωρούν 2 ξαπλώστρες.

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Claudio Ferrari, επισήμανε ότι υπάρχουν αντίστοιχα κόνσεπτ και για τα εστιατόρια.

Πηγή φωτό: Nuova Neon Group 2

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ένωσης εγκαταστάσεων κολύμβησης του Ρίμινι, Mauro Vanni, ο οποίος εκτιμά ότι κανείς δεν θα πάει στην παραλία αν δεν υπάρχει ασφάλεια, και αυτό θα συνέβαινε μόνο εάν υπήρχε εμβόλιο ή φάρμακο κατά του κορωνοϊού.

Ελπίζουμε όλοι να πάμε στις παραλίες το καλοκαίρι όμως η δημόσια υγεία προηγείται, τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Lorenza Bonaccorsi, σε δηλώσεις της στο Rai, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μας παίρνει να κάνουμε λάθη».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις