Άμεση απάντηση στη δημιουργία βάσης της Wizz Air στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου έδωσε η Easyjet καθώς ανακοίνωσε την επανέναρξη των διεθνών πτήσεων από το ίδιο αεροδρόμιο στις αρχές Ιουλίου.

Για να γιορτάζει την επιστροφή των πτήσεων η εταιρεία ξεκινά μία καμπάνια προώθησης προς ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς με πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 14.49 ευρώ.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι  και δύο νησιά μας η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος προς τα οποία η Easyjet θα ξεκινήσει πτήσεις την 1 και 2 Ιουλίου αντίστοιχα.

Αν και οι λεπτομέρειες για το νέο προγραμματισμό θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα η εταιρεία έδωσε ένα πρώτο πλάνο του αριθμού των πτήσεων όπου στους δύο προορισμούς του Ιονίου αναμένονται επτά πτήσεις την εβδομάδα όμως θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη και επίσημη εικόνα τις επόμενες ημέρες.

Δυστυχώς για την Κεφαλονιά δεν γίνεται κάποια αναφορά και επομένως δεν ξέρουμε αν οι πτήσεις από το Μιλάνο προς το νησί μας θα ξεκινήσουν και αυτές αρχές Ιουλίου ή πιο αργότερα ή δεν θα υπάρχουν τελικά στο πρόγραμμα της εταιρείας για το 2020.

Θα αναμένουμε την ανακοίνωση όλου του προγράμματος για το φετινό καλοκαίρι και θα σας ενημέρωσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις