Σε σταδιακή κανονικότητα επιστρέφουν οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες αλλά και τα κορυφαία τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης ξεκινώντας πτήσεις προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς και όχι μόνο.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου Γκρατς το οποίο βρίσκεται στα νοτιοανατολικά τμήματα της Αυστρίας ανακοίνωσε το ανανεωμένο πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι στο οποίο φυσικά υπάρχουν αρκετές αλλαγές.

Οι περισσότερες πτήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και όσον αφορά τα νησιά του Ιονίου το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

-Από τις 6 Ιουλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Δευτέρα από την αεροπορική εταιρεία Trade Air σε συνεργασία με το πρακτορείο Gruber.

 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-Από τις 10 Ιουλίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή από την αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines σε συνεργασία με το πρακτορείο Springer.

 

Στο αρχικό πρόγραμμα υπήρχε και μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη προς την Κέρκυρα από την αεροπορική εταιρεία Bulgarian Air Charter σε συνεργασία με διάφορα τουριστικά πρακτορεία αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζεται πλέον στο νέο πρόγραμμα που δημοσιεύτηκε.

Ας ελπίσουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να υποδεχτούμε όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις