Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι η αεροπορική εταιρεία Transavia αποφάσισε την ακύρωση του προγράμματος της από το Άμστερνταμ προς την Κεφαλονιά για το 2020.

Η εταιρεία θα πραγματοποιούσε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή η οποία θα ήταν κοινή με το αεροδρόμιο του Βόλου.

Είχαμε αναφέρει τότε ότι οι ναυλωμένες πτήσεις της εταιρείας από διάφορα τουριστικά πρακτορεία όπως π.χ το Sunweb παρέμεναν ενεργές χωρίς να υπάρχει κάποια αλλαγή.

Δυστυχώς όμως και εδώ μέσα σε λίγες ώρες είχαμε μείωση καθώς ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένες δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο οι οποίες θα ξεκινούσαν από τις 4 Ιουλίου τελικά για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος θα υπάρχει μία πτήση κάθε Τρίτη ενώ από το Σεπτέμβριο ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες.

Με βάση λοιπόν τα νέα στοιχεία αναμένουμε την πρώτη πτήση από το Άμστερνταμ προς το νησί μας στις 7 Ιουλίου από το πρακτορείο Sunweb/Transavia ενώ από τις 17 Ιουλίου θα ξεκινήσουν και οι πτήσεις από την TUI Netherlands η οποία θα εκτελεί δύο δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στα οποία θα υπάρχει και στάση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι προς τους υπόλοιπους προορισμούς του Ιονίου τόσο οι τακτικές όσο και οι ναυλωμένες πτήσεις της Transavia από τις αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά με μικρές αλλαγές στον αριθμό των πτήσεων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις