Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της κρουαζιέρας η Norwegian Cruises και οι θυγατρικές της Regent Seven Seas Cruises και Oceania Cruises ανακοίνωσαν την ακύρωση του προγράμματος τους μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για το νησί μας καθώς μετά την απόφαση αυτή ακυρώνονται ακόμα 18 αφίξεις στο Αργοστόλι.

Αναλυτικά:

7/8 Norwegian Dawn

13/8 Norwegian Spirit

14/8 Norwegian Dawn

20/8 Norwegian Spirit

21/8 Norwegian Dawn

24/8 Sirena

28/8 Seven Seas Voyager

28/8 Norwegian Dawn

3/9 Norwegian Spirit

4/9 Norwegian Dawn

10/9 Norwegian Spirit

11/9 Norwegian Dwan

11/9 Riviera

18/9 Norwegian Dawn

24/9 Norwegian Spirit

25/9 Norwegian Dawn

1/10 Norwegian Spirit

2/10 Norwegian Dawn

 

Αν και οι υπόλοιπες εταιρείες πάρουν ανάλογες αποφάσεις τότε η κρουαζιέρα για το 2020 θα έχει και τυπικά τελειώσει με όλες τις τεράστιες οικονομικές απώλειες για τις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται ….οι πιο πολλές εταιρίες δεν θα κάνουν κρουαζιέρες μέχρι το Δεκέμβρη …. και όσες κάνουν π.χ Τυι Mein Schiff .( που δουλεύω ..)θα πάνε Γερμανία με 2-3 λιμάνια τοπικά για να μην φαλιρίσουν οικονομικά…μόνο όταν βγει εμβόλιο θα επιστρέψουν στην κανονικότητα ….

  2. Σωστός!!!!! Η νέα εποχή είναι εδώ, καλώς ορίσατε στην εποχή που βλέπαμε σε ταινίες και λέγαμε εμβρόντητοι γίνονται αυτά;;;; Οποίος ξεχνά την Ιστορία γνωρίζετε τι θα συμβεί!!!! Καλή συνεχεια στον ψηφιακό και εικονικό κόσμο και σωστή κυκλοφορία σε αυτό το δεκτοί έτσι και αλλιώς δεν θα είναι επιτρεπτό να κανεις παραβάσεις !!!! Με εκτίμηση Πατουχας Κωνσταντινος.

Comments are closed.