Η αεροπορική εταιρεία Transavia France η οποία διαθέτει βάση στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού από τις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις προς διάφορους καλοκαιρινούς και όχι μόνο προορισμούς στην Ευρώπη.

Στο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνονται η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος προς τα οποία θα πραγματοποιεί τις ακόλουθες πτήσεις:

 

ΠΑΡΙΣΙ(ORLY) – ΚΕΡΚΥΡΑ

-Από τις 2 Ιουλίου θα εκτελούνται αρχικά δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει και τρίτη πτήση κάθε Τρίτη η οποία αργότερα θα αντικατασταθεί με την Παρασκευή με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου.

 

 

ΠΑΡΙΣΙ(ORLY) – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

-Από τις 4 Ιουλίου θα εκτελείται μία πτήση κάθε Σάββατο και από τις 28 του μήνα θα υπάρχει και δεύτερη κάθε Τρίτη ενώ τον Αύγουστο θα προστεθεί μία ακόμα κάθε Παρασκευή με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στις 24 Οκτωβρίου.

 

 

 

Προς την Κεφαλονιά και το Άκτιο δεν υπάρχει σύνδεση της εταιρείας με το Παρίσι ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει και πρόσφατα η Transavia ακύρωσε για το 2020 το πρόγραμμα της από το Άμστερνταμ προς το νησί μας ενώ θα πραγματοποιεί πτήσεις προς τους υπόλοιπους προορισμούς του Ιονίου.