Νέες αλλαγές έχουμε στο πρόγραμμα των πτήσεων από την Ολλανδία προς το νησί μας καθώς οι εταιρείες αναπροσαρμόζουν συνεχώς τα σχέδια τους.

Η πρώτη πτήση από το Άμστερνταμ αναμένεται στις 4 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 13 πτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναμένουμε 8 πτήσεις από τη συνεργασία Sunweb/Transavia και 5 πτήσεις από την TUI Netherlands όλες με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Transavia ακύρωσε τις πτήσεις που πραγματοποιούσε τα τελευταία χρόνια προς την Κεφαλονιά και οι οποίες πραγματοποιούσαν ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο του Βόλου.

Το ότι θα έχουμε κοινές πτήσεις σημαίνει και μικρότερο αριθμό αφίξεων από την Ολλανδική αγορά.

Ενδεικτικά για να καταλάβετε και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο νησιά προς τη Ζάκυνθο από τις εταιρείες Transavia , Sunweb και TUI Netherlands αναμένονται 47 πτήσεις για τον Ιούλιο με τις περισσότερες απευθείας χωρίς να υπολογίζουμε και τις πτήσεις από την εταιρεία Corendon όταν στο νησί μας το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχουμε μόνο 13…και αυτές μοιρασμένες….!!!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για το μήνα Ιούλιο προς την Κεφαλονιά:

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις